פודיק - Foodik

שניצל תירס ביתי

דרגו את המתכון: 
19 אהבו
6041 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
שניצל תירס ביתי
מנות
3
קושי:
קל
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
שעה
זמן כולל
שעה ו-30 דקות

שניצל תירס ביתי פרווה מטורף ששבר את הרשת! הכנתם אותם בצורת שניצלונים ותאמינו לי שהילדים שלכם יעופו עליהם ממש! ומי שרוצה גרסה ללא גלוטן שפשוט ימיר את הקמח לקמח ללא גלוטן, יש באתר גם מתכון לנאגטס כמו של מקדונלדס שהילדים שלכם ממש יעופו עליו וכמובן מתכון לקריספי צ'יקן כמו של KFC שגם כן כבר הספיק לשבור את הרשת, לכל חובבי המתכונים הקריספיים לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה עם ים מתכונים שווים. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   הקפאה, טיגון
כשרות:   פרווה
15 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לציפוי:
  • לבלילה הרטובה:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • טוחנים במעבד מזון את התירס (תשמרו 2-3 כפות גרגירי תירס שלמים בצד) למרקם כמעט חלק אך עם חתיכות קטנות, אח"כ מעבירים לקערה ומוסיפים את גרעיני התירס ששמרנו מקודם.

  • מוסיפים את הביצה הקמח פירורי הלחם השמן והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לנסות לקחת מהתערובת עם ידיים רטובות ולייצר צורות "נאגטס" או שניצלונים ולהניח על תבנית עם נייר אפייה. אם לא הולך לכם תכניסו את התערובת למקרר לשעה תוציאו ותתחילו לייצר שניצלוני תירס. (שלא יהיו עבים מדיי! תעשו אותם דקים אחרת התערובת לא תתבשל בטיגון!)

  • מכניסים את כל השניצלים שיצרנו יפה למקפיא שיקפאו לגמרי לכמה שעות טובות. למרות שגם שעתיים יוכלו להספיק.

  • מערבבים בקערה את פירורי הלחם השומשום והמלח, בצלחת נפרדת מוסיפים ביצה קטשופ מיונז ומעט מלח ומערבבים. בנתיים מחממים שמן עמוק.

  • מוציאים את השניצל תירס שיצרנו מהמקפיא, מצפים בבלילה הרטובה, אח"כ בפירורי הלחם, ואז מטגנים עד להזהבה, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה. אוהב אתכם.

הערות
  • לא חייב קטשופ ומיונז בבלילת הביצים

    אפשר לאפות בתנור על 200 מעלות טורבו עד שמזהיב במקום לטגן

    אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן

3 תגובות על: שניצל תירס ביתי
כתיבת תגובה
הילה
הילה
5 בנובמבר 2024 בשעה 9:36

אפשר תירס קפוא?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
5 בנובמבר 2024 בשעה 14:21

כן רק להשאיר אותו בחוץ שיפשיר

הגב
גבי
גבי
18 ביוני 2024 בשעה 22:31

אפשר אחרי הטיגון/האפייה להקפיא ולהפשיר?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
19 ביוני 2024 בשעה 1:47

אפשר.

הגב
שירה
שירה
20 בדצמבר 2023 בשעה 12:13

כמה גרם תירס שמת במתכון? יש כל מיני גדלים של קופסאות שימורים...

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
20 בדצמבר 2023 בשעה 16:55

השימורים הסטנדרטית - לא הקופסה הקטנה שאוכלים עם כפית......

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מתכונים פשוטים # אוכל ליום שישי # מתכונים מהירים # מתכונים קלים לילדים # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # פרווה # מהירים # אוכל שילדים אוהבים # ארוחת ילדים # מתכונים קלים # ילדים # ארוחות זולות # ארוחות ערב לילדים # ארוחת ערב לילדים # תירס # תירס קל # פירורי לחם לבנים # אירוח בופה # ארוחת צהריים לשישי # אוכל ליום שבת # שבת # שישי # קטשופ # מיונז # ארוחת צהריים לילדים # ארוחות צהריים לילדים # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # קמח # אוכל טעים # אוכל טעים לצהריים # ביצה # ארוחת צהריים פרווה מהירה # ארוחות צהריים פרווה # ארוחות ערב פרווה # שבת בצהריים # ארוחת צהריים פרווה # אירוח בופה פרווה # שניצל # שניצל קריספי # קריספי # שניצלים # ארוחות צהריים שילדים אוהבים # שניצלים מיוחדים # שניצלים בטעמים # מאנץ' לילי # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # שניצל תירס # מתכונים קלים לאירוח # נאגטס # מתכון נאגטס # נאגטס מתכון # איך מכינים נאגטס # איך להכין נאגטס # נאגטס ביתי # ארוחה זולה # קמח לבן # פירורי לחם # אוכל לילדים # שומשום # אוכל פרווה # ביצים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il