שניצל ממולא פירה של אייל שני - קריספי ממכר טעים ושווה במיוחד! מתכון קל שתוכלו להכין בבית לכם ו או לילדים - כל שעליכם לעשות הוא לבשל את תפוחי האדמה להכין פירה בקלי קלות ואח"כ לחכות שיתקרר ולהכין את השניצל למילוי. או שתקנו שניצל דק ותדפקו אותו עד שיהיה כמעט שקוף או שתפרשו בעצמכם, מה שבא לכם! יש באתר עוד מתכוני שניצלים שווים שתוכלו להכין בקלי קלות ולהתענג עליהם! כמובן שיש באתר גם מגוון מתכונים מטוגנים שווים וטעימים ברמות קשות! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם.
מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עם מלח עד שהם רכים ואח"כ מועכים אותם לתוך קערה, מוסיפים 2-3 כפות שמן זית, מלח לפי טעם ומעט ממי בישול תפוחי האדמה. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק מאוד (אפשר להעביר בנפה כדי שלא יהיו גושים). נותנים לפירה להתקרר
לשניצל: דואגים לפרוס או שקונים חזה עוף / שניצל דק במיוחד עד שהוא כמעט שקוף! שמים עליו מהפירה הקר וסוגרים בעוד שניצל, מהדקים היטב ואז מקמחים היטב. לכלי רחב מוסיפים 2 ביצים + כף קשטופ כף מיונז וכף חרדל מעט מלח ומערבבים, לכלי רחב נפרד נוסף מוסיפים את פירורי הלחם המוזהבים עם מעט מלח ומערבבים. את השניצל הממולא פירה המקומח מעבירים לתערובת הביצים ומצפים היטב, אח"כ מעבירים לתערובת פירורי הלחם ומצפים היטב
מטגנים בשמן עמוק וחם (לפחות 170 מעלות) עד להזהבה ומוציאים, בתיאבון!!! אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה אוהב אתכם מאוד!
אפשר לשים איזה פירורי לחם שבא לכם אבל פירורי הזהב נדירים במתכון הזה!
שלום רב. האם אפשר לאפות בתנור?
כן. מצפים היטב כמו שעשיתי ובמקום הטיגון מכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-180 מעלות חום עליון תחתון לכ15-20 דקות או עד שמזהיב והציפוי הופך לשחום. בהצלחה!