שניצל ביסלי גריל כשר לפסח - דק קריספי וטעים שאתם חייבים להכין בחג הזה! עקבו אחר ההוראות, טגנו בשמן עמוק ורותח (חשוב) ותאמינו לי שיצא לכם טעים להפליא! יש באתר גם מתכון לשניצל חריף אש כשר לפסח וגם מתכון נפלא לשניצל ברביקיו דבש כשר לפסח (עם הביסלי ברביקיו הכשר כמובן), כמובן שיש באתר עוד מגוון מתכונים כשרים לפסח, כל המתכונים עולים קודם כל לעמוד האינסטגרם שלי - עקבו אחריי עכשיו ותישארו מעודכנים. בנוסף תוכלו להירשם לערוץ היוטיוב שלי כמנויים וללחוץ על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד ברגע שאני מעלה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:
מערבבים את כל החומרים של בלילת הביצים היטב ומניחים בצד.
מערבבים את כל המצרכים המיועדים לתערובת הפירורים היטב ודואגים לטעום (חשוב) את הפירורים לוודא שהטעם מספק אתכם ומספיק מלוח לכם (יש כאלה שמחזקים במרק עוף אבל אני לא עושה את זה).
טובלים את השניצל בבלילה ומקמחים בפירורים היטב (ניתן לעשות זאת פעמיים לציפוי עבה) ומטגנים בשמן עמוק ורותח עד להזהבה וקריספיות מירבית! בתיאבון! פסח כשר ושמח.
מליחות היא עניין של טעם תוודאו באמת שתערובת הפירורים מספקת אתכם בטעם!
בבלילת הביצים ניתן להמיר את תבלין השום ל-2 שיני שום כתושות.