רוצים לשדרג את הפיצה, הפסטה או המאכל שלכם? רוצים להרשים את האורחים ובכלל להפוך כל מנה פשוטה ל"גורמה" בלי ללכת ולקנות בזיליקום כל רגע? אז קבלו את זה: מתכון לשמן בזיליקום ביתי בקלי קלות ומ-2 מרכיבים בלבד! כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחר ההוראות ויצא לכם שמן בזיליקום מבושם במיוחד שישמר לכם חודשים במקרר! ויש גם באתר מתכון לשמן צ'ילי שתוכלו להכין בקלי קלות! שווה לנסות, בכללי יש באתר מתכונים איטלקיים שווים במיוחד שתוכלו להכין בבית. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם.
מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ומעבירים למעבד מזון.
מוסיפים שמן נייטרלי כלשהו (שמתי שמן זרעי ענבים) כוס אחת או 2 וטוחנים טוב טוב.
מטגנים בעוצמה בינונית נמוכה. כ-15-20 דקות עד שהצבע הופך לכה. יותר.
מסננים את השמן במסננת לקערה שנמצאת על קערה עם קרח ומערבבים כדי שיתקרר מהר.
מעבירים לצנצנת ונהנים ✌️ אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה טובה ❤️
אפשר להשתמש בשמן קנולה זית או כמוני בשמן זרעי ענבים.