שווארמה הודו נקבה ביתית גבוהה עם פטנט מיוחד מתכון קל טעים ומרשים לקרניבורים אמיתיים שאוהבים בשר ושווארמה בפרט! אם אתם לא רוצים לעשות עם הודו נקבה אל חשש - יש באתר שלי מתכון לשווארמה פרגיות גבוהה עם אותו הפטנט שתוכלו להכין בבית וכדאי לשים לב לזמני הבישול כי הם שונים. כמו כן יש באתר עוד המון מתכוני קרניבורים מעולים שתוכלו להכין בבית, ממליץ לנסות! עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם וכמובן שאשמח מאוד אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון ואז תקבלו התראה חדשה ברגע שעולה מתכון חדש.
מרוקנים פח שימורים כלשהו בקוטר 16, מרפדים *היטב!!* בנייר אפייה כפול
טובלים 3 או 4 פרוסות בצלים עבות בתיבול, מניחים למטה ומניחים את פרוסות הבשר בצורת איקס מלמטה עד למעלה ולוחצים עליהן
מניחים עוד בצלים מלמעלה ומכניסים לתנור על 200 מעלות (טורבו!) לשלב אחד מעל האחרון לשעתיים
מוציאים שולפים את התבנית וחותכים מסדרים בטורטייה עם חומוס סחוג ירוק חריף כרוב חציל כבוש ועוד תוספות ושיהיה בתיאבון.
ניתן להחליף לפרגיות - וזמני הבישול והמעלות משתנים - מתכון נמצא בלינק כאן