פודיק - Foodik

ריבועי פירה ופרמז'ן קריספיים

דרגו את המתכון: 
15 אהבו
1001 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
ריבועי פירה ופרמז'ן קריספיים
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
30 דקות

ריבועי פירה ופרמז'ן קריספיים - מתכון קל למשהו טעים ושווה! תכינו פירה, תבלו אותו, תוסיפו גבינה, צפו בפירורי לחם וטגנו בשמן עמוק ורותח! שווה לנסות בבית כי זה טעים ומושחת בקטע אחר! לכל אוהבי המתכונים המטוגנים זה המתכון המושלם! יש באתר עוד מתכוני תפוחי אדמה שונים שתוכלו להכין בבית בקלי קלות, כל המתכונים עולים קודם לדף האינסטגרם שלי, בנוסף אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   טיגון
כשרות:   חלבי
9 / 0 מרכיבים
מרכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מקלפים ומבשלים תפוחי אדמה עד לריכוך

  • מסננים ומעבירים לקערה ומועכים לפירה

  • מוסיפים 2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה, מלח פלפל שחור גרוס פפריקה אדומה וקורנפלור ומערבבים היטב

  • יוצרים כדור ומחלקים ל-4 - יוצרים 4 נקניקים ומועכים עם מזלג קלות בכל חלק מהנקניק - מפרידים כל חלק עם סכין

  • מכינים קערה עם פירורי לחם ופרמג׳אנו רג׳יאנו מגורדת (תוסיפו גם קצת מלח ותבלין עשבי תיבול אם בא לכם). טורפים ביצה ומתבלים במלח - מצפים בביצה ומעבירים לציפוי בקערת פירורי הלחם והגבינה המגורדת

  • מחממים שמן לעוצמה גבוהה ומטגנים עד להזהבה - בתיאבון - אפשר גם בתנור עד שמזהיב וקראנצ׳י על 220-250 מעלות!

הערות
  • מלח ופלפל בתערובת הפירה ופירורי הלחם לפי טעם - כנ"ל עשבי תיבול

  • מי שלא אוהב פפריקה יכול לוותר עליה

0 תגובות על: ריבועי פירה ופרמז'ן קריספיים
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il