פודיק - Foodik

רוזלך נוטלה וחלווה

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
534 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
רוזלך נוטלה וחלווה
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה ו-15 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
שעה ו-20 דקות

רוזלך נוטלה וחלווה כמו של לנדוור שלא תרצו להפסיק לאכול! מהכמות במתכון יצאו לכם 4 רולדות שוות שעל כל אחת מהן תוכלו למרוח ממרח נוטלה ולפורר חלווה במידה ואתם אוהבים ואם לא זה גם בסדר, אפשר לפזר אגוזי לוז קצוצים או בכלל לא לפזר כלום וזה יהיה טעים גם ככה! יש באתר מתכון לרוזלך קינדר משוגע עם אותו הבצק וגם כמובן מגוון מתכוני נוטלה מעולים שתוכלו להכין בקלי קלות! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   מיקסר, תנור
כשרות:   חלבי
10 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • כמות ל-4 רולדות רוזלך:
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • הוסיפו לקערת המיקסר את כל המצרכים היבשים (חוץ מהמלח) וערבבו (קמח, סוכר שמרים וקקאו), תוסיפו את המים ומתחילים ללוש. אחרי כ-2 דק' לישה מוסיפים את רבע כוס השמן, לשים עוד קצת עד להתגבשות הבצק ולקראת הסוף תוסיפו את המלח ותמשיכו ללוש (סך הכל כ-9 דק' עד לקבלת בצק אחיד).

  • בסיום הלישה צרו כדור אחד וחלקו ל-4 כדורים, כסו טוב והתפיחו כשעה.

  • *הדליקו תנור על 250 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו). קחו כדור מה-4 והתחילו לרדד, רדדו דק אך לא דק מדיי, מרחו ממרח נוטלה בנדיבות והוסיפו חלווה (לא חובה למי שלא אוהב). גלגלו בעדינות לרולדה.

  • חתכו את הרולדה לרוזלכים קטנים והניחו על תבנית עם נייר אפייה משומנת בתרסיס שמן, הכניסו לאמצע תנור שחומם מראש ל-250 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-4-5 דקות בלבד ותוציאו, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה טובה, מאוהב בכם, תהנו!

הערות
  • אפשר לוותר על החלווה / לשים שוקולד חלב מפורר או אגוזי לוז גרוסים!

0 תגובות על: רוזלך נוטלה וחלווה
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il