קרפ צרפתי 2 מרכיבים בלבד שאפשר להכין בבית בקלי קלות עם הילדים, וגם אם בא לכם לפנק את עצמכם במשהו מושחת טעים ומנחם אז תכינו את זה, זה סופר שווה וקל! אם אתם בקטע של מתכונים קלים זה ה-מתכון בשבילכם! יש לי כמובן גם באתר מתכון לקרפ צרפתי מורכב יותר ויותר "יוקרתי" נקרא לו ככה (כמו אלו שמוכרים בקניון). אבל באמת שזה אחלה של קרפ שבכלל לא נופל ממנו ובכלום זמן עבודה! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים!
מערבבים כוס ושלושתרבע של חלב (כוס בנפח 240 מל של הקרטון קפה) עם כוס אחת של קמח לבן עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים!
משמנים מחבת בתרסיס שמן מחכים שתתחמם ויוצקים מהבלילה, דואגים שהבלילה תכסה את כל שטח הפנים של המחבת ומטגנים עד שזהוב, הופכים וזה מוכן, זהו!
אפשר להוסיף ממרח נוטלה או שוקולד השחר עם מקופלת מפוררת בפנים ושברי פתיבר, טעים מאוד!
450 גרם חלב. 150 גרם קמח - יצא לכם כ-8 קרפים!
הרג אותי המלפפון בסוף
חחחח
נשמע טובב
בהחלט..