קציצות בקרם קוקוס קארי גריל עוף פלפל צ'ילי ושום כל ביס מפוצץ בטעם, הרוטב הסמיך יבוא לכם כמו כפפה על אורז לבן, בקיצור מנה חלומית שאתם חייבים להכין, וממש את אותה הגרסה גם אפשר להכין עם פרגיות ולהוסיף מלמעלה שומשום לבן שחור ובצל ירוק, אתם פשוט לא מאמינים כמה שהמנה הנפלאה הזו טעימה! יש באתר עוד מתכונים לקציצות מעולות שאתם חייבים להכין בהול. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים נוספים.
מכינים את הקציצות מטגנים קודם כל עם 2 כפות שמן זית את הבצל והפלפל האדום חתוכים לקוביות קטנות עד שהם מזהיבים יפה מוסיפים לקערה אח"כ מוסיפים את הבשר ושאר המצרכים הכתובים למעלה, את הלחם טובלים במים סוחטים מורידים את הקשה ומפוררים לבפנים - אפשר להמיר בפירורי לחם. מקררים חצי שעה במקרר.
מכינים את הרוטב לאותו סיר שטיגנו בו את הבצל והפלפל (בלי לנקות) מוסיפים בצל גדול חתוך לפרוסות מעט מלח סוכר ואת שאר המצרכים לרוטב עם הקרם קוקוס מערבבים הכל טועמים ומתקנים תיבול לפי טעם אישי, אפשר להוסיף מעט אבקת מרק. נותנים לרוטב להתבשל.
מכינים קציצות לוקחים כל פעם כף מתערובת הקציצות מרטיבים מעט ידיים ומכינים כדורים, מוסיפים לרוטב משקשקים טיפה שהרוטב יגע בכל הקציצות ונותנים לזה להתבשל כשעה על עוצמה בינונית.
אפשר להשתמש גם בתערובת פרגיות טחונות או עוף טחון. את הלחם אפשר להמיר לכוס פירורי לחם