מתכון טעים ומשובח לקונפי שום, כל שעליכם לעשות הם כמה צעדים פשוטים: להכניס לסיר שיני שום קלופות, לכסות בשמן זית ולבשל במשך כ-35 דקות את שיני השום עם טימין טרי ו-2 עלי מרווה, מבטיחים לכם שתקבלו ניחוחות וטעמים מעולים! תוסיפו קצת מלח וקצת פלפל וסגרתם את הסיפור, כדי לקבל עדכונים לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה לחצו כאן והירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו, אל תשכחו ללחוץ על הפעמון כדי לקבל את כל ההתראות! צפו במתכון הוידאו עכשיו:
מכניסים לסיר את שיני השום הקלופות ושופכים שמן זית איכותי עד לכיסוי שיני השום
מוסיפים כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב
מוסיפים כחמישה גבעולי טימין טריים + 2 עלי מרווה טריים ומטביעים בפנים
מדליקים אש לעוצמה בינונית נמוכה ומתחילים לבשל את שיני השום כ-35 דקות אפשר גם 40, העיקר שהשמן יבשל את שיני השום וירכך אותן ולא "יטגן" אותן!
לאחר כ-30 דקות תבדקו שן שום אחת במידה והיא רכה אתם יכולים להוציא לצנצנת ולאחסן במקרר למספר ימים.
* רצוי לאחסן את הצנצנת במקרר, היא תחזיק לכם מספר ימים.* תוכלו לבשל על אש ממש ממש נמוכה גם כשעה את קונפי השום.* אם יש שאלות נוספות תגיבו ונענה.