צייפס כמו של בורגראנץ' בקלי קלות מ-3 מרכיבים בלבד אתם יודעים איך מכינים? בלי בעיה! כל המידע נמצא בעמוד הזה, ואם אתם רוצים מתכון לצ'יפס בטטה אז יש באתר מתכון לצ'יפס בטטה מתובל מוקרם ששווה להכין בבית! יבוא לכם טוב עם כל מיני מאכלים כמו המבורגר או קריספי צ'יקן כמו של KFC או עם נאגטס כמו של מקדונלדס, צ'יפס קריספי מיוחד טעים וכיף להכנה. המתכונים עולים לעמוד האינסטגרם שלי ראשונים! שווה לעקוב אחריי, כמו כן כל המתכונים עולים לערוץ היוטיוב שלי אז תירשמו כמנויים עוד היום. צפו במתכון הוידאו:
חותכים עם כלי שעושה צורת גלים את תפוחי האדמה לצורת צ'יפסים
שמים בקערה ומוסיפים מים קרים עד לכיסוי למשך 30 דקות
מרתיחים מים ומלח בסיר קטן וברגע שהמים רותחים מוסיפים את הצ'יפסים ומרתיחים למשך 5-8 דקות (כ-60% בישול)
מוציאים ומסננים אותם מהמים ומעבירים לתבנית עם נייר סופג ומייבשים אותם היטב! אח"כ מעבירים לקערה
מוסיפים 2 כפות קורנפלור ומנערים את הקערה כך שיגע בכל צ'יפסים
מחממים שמן לטיגון עמוק (עוצמת חום בינונית-גבוהה ולא גבוהה מדיי) ומוסיפים את הצ'יפסים לטיגון (כשהשמן חם! לא כשהוא קר) ראשוני של כ-5-8 דקות בלבד עד שהשכבה החיצונית מתחילה מעט להזהיב אך לא להזהיב מדיי. (הזמנים מעט משתנים בין גז לגז / מאינדוקציה לאינדוקציה).
תוציאו אותם מהשמן לתבנית עם נייר סופג ותנו להם להתקרר
אחרי שהתקררו לגמרי תחזירו לשמן עמוק ורותח לטיגון שני על חום הכי גבוה למשך עוד מספר דקות עד להזהבה לרמת הקריספיות הרצויה!
תוסיפו מלח וקצת אורגנו מיובש אם בא לכם ויאללה בתיאבון!
לא לבשל את הצ'יפסים במים יותר מדיי שלא יתפרקו! ממש 5 דקות מהרגע שיש רתיחה בסיר
לחמם את השמן ל-170 מעלות לפחות! לא להכניס לשמן קר ולשמן לא עמוק!