צ'יפס בומבה תוך 10 דקות עבודה ו-שעה בתנור, מתכון קל ושווה שהילדים יתענגו עליו! התהליך הוא כזה: פורסים את תפוחי האדמה דק עם מנדולינה או עם סכין חדה, מתבלים אותם במה שכתוב פה למטה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה, לוחצים ואופים בתנור, בזמן הקירור כדאי לשים משהו עם משקל על התבנית שילחץ את תפוחי האדמה אחד לשני, אחרי שהכל מתקרר חותכים ומטגנים, אתם לא מבינים כמה זה טעים! יש באתר גם מתכון לצ'יפס כמו של בורגראנץ' וגם מתכון משגע לצ'יפס בטטה מוקרם אמלה ואבאלה, ובכללי כל המתכונים המטוגנים נמצאים בלחיצה כאן כך שתוכלו לצפות בהם בקלי קלות! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה במנדולינה או עם סכין חדה לפרוסות דקיקות, מעבירים לקערה ומוסיפים את התיבול: חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית צ'ילי גרוס, כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה, כפית מלח, כף שמן ו-2 כפות קורנפלור ומערבבים היטב!
מניחים נייר אפייה בתבנית אינגליש קייק ומניחים את פרוסות תפוחי האדמה אחת על השניה ומדביקים, כדאי לעשות שורה גם באמצע כך שלא יהיה מצב של "חצי חצי" בתבנית. לוחצים אותם חזק, מכסים בנייר האפייה ומכניסים לתנור על 230 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכשעה
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ונותנים לתבנית להתקרר, אפשר אפילו במקרר ואפשר להניח על התבנית מלמעלה משהו עם משקל שילחץ את תפוחי האדמה שידבקו
אחרי שהתקררו והתייצבו מחלצים מהתבנית לוקחים סכין וחותכים לפרוסות עבות, מטגנים בשמן עמוק וחם (170-180 מעלות) כ-13-15 דקות או עד שמזהיב, מוציאים לרשת צינון ושיהיה בתיאבון! תהיו אחים ופרגנו בלייק אוהב אתכם המון!
אפשר לוותר על הצ'ילי החריף אם לא רוצים פיקנטיות.