פודיק - Foodik

פסטה שמנת בטטה קרמית

דרגו את המתכון: 
14 אהבו
3723 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פסטה שמנת בטטה קרמית
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
30 דקות

אם אתם אנשים שחולים על פסטות וגם על בטטות המתכון הבא הוא המתכון המושלם עבורכם! פסטה שמנת בטטה קרמית עשירה שלא תרצו להפסיק לאכול! והכל בזכות טיפול נכון באפיית הבטטה ובשימוש בשמנת מתוקה! כך תתקבל הפסטה הטעימה ביותר! אפשר לקשט מלמעלה עם קצת צ'ילי חריף ובצל ירוק חתוך יפה לעוד קצת טעם אבל שימו לב שלא משנה איך הפסטה הזו תצא לכם מדהימה! לכל מי שחובב בטטות שילחץ כאן ויצפה בעוד מתכונים עם בטטות וכמובן שיש לי באתר עוד מגוון מתכונים לפסטות שלא תרצו להפסיק לאכול! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!

12 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לכ-4 סועדים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים בטטה בינונית ל-2 ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן בשמן זית. מניחים את הבטטה על הצד הפנימי שלה כך שהקליפה תהיה מבחוץ ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-30 דקות או עד שהיא רכה. בסיום מוציאים ומחכים שתתקרר!

  • אחרי שהבטטה התקררה מקלפים בעדינות את הקליפה ומעבירים למעבד מזון, מוסיפים 2 שיני שום כתושות, את אגוז המוסקט, מלח פלפל ואת השמנת המתוקה וטוחנים היטב! טועמים ומתקנים טעם לפי טעמכם האישי.

  • מבשלים את הפסטה בסיר עם מים חמים והרבה מלח + מעט שמן זית אל דנטה (שהפסטה תהיה מעט קשה כיוון שהיא תמשיך להתבשל בסיר עם הרוטב) ומסננים, שומרים מעט ממי בישול הפסטה בצד!

  • מחממים בסיר רחב 30 גרם חמאה וממיסים, מוסיפים את תערובת הבטטה שטחנו מקודם, מוסיפים עוד קצת שמן זית ושליש כוס חלב ומערבבים (אפשר גם רבע כוס חלב), מוסיפים את הפסטה המסוננת לבפנים, מערבבים ומוסיפים כף-שתיים ממי בישול הפסטה (יעזרו לרוטב להידבק אליה יותר טוב), מוסיפים חצי כוס פרמז'ן מגורד או יותר ומערבבים, אם יש צורך ממליחים ואוכלים, תהנו ובתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה :)

הערות
  • ניתן להוסיף צ'ילי חריף מלמעלה וגם פטרוזיליה קצוצה או בצל ירוק קצוץ וכמובן לגרד עוד גבינת פרמז'ן

0 תגובות על: פסטה שמנת בטטה קרמית
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# ארוחת ערב מהירה # ארוחת ערב קלה # אגוז מוסקט # ארוחות ערב קלות מהירות # מתכונים פשוטים # מתכונים מהירים # חג שבועות # מתכונים לשבועות # פסטות טעימות # רעיון לארוחת בוקר # ארוחה חלבית # רעיונות לארוחת ערב # ארוחות ערב לילדים # ארוחת ערב לילדים # ארוחות ערב קלות ומהירות להכנה # רעיון לארוחת ערב # ארוחת ערב חלבית # ארוחת בוקר רומנטית # מסיבת רווקות # בטטה # אוכל חלבי # אוכל לאירועים # מתכונים לאירועים # אירוח בופה # אוכל לאירועים משפחתיים # מאכלים איטלקיים # ארוחה רומנטית # מנות ראשונות לשבועות # חלבי # ארוחת ערב # שמנת מתוקה להקצפה # ארוחות ערב בתנור # ארוחות ערב זולות # ארוחות ערב זולות בתנור # ארוחת ערב ב 10 דקות # ארוחות צהריים חלביות # מושחת # שחיתות # ארוחות בוקר חלביות # ארוחות חלביות # אוכל לשבועות # איטלקי # מנות עיקריות חלביות # מנה עיקרית חלבית # מנות עיקריות איטלקיות # ארוחה מושחתת # ארוחות מושחתות # ארוחות רומנטיות חלביות # ארוחות זוגיות חלביות # ארוחת ערב רומנטית חלבית # רעיון לארוחה רומנטית # אירוח חלבי # ארוחה איטלקית # ארוחות איטלקיות # מנות חלביות לשבועות # ארוחת ערב רומנטית # רטבים לפסטה # רטבים לפסטות # רוטב לפסטות # שום כתוש # ארוחות ערב מהירות # מסיבת יום הולדת # בטטות # אוכל מתוק # ארוחת צהריים צמחונית # בטטות מוקרמות # בטטות בתנור # בטטה בתנור # ארוחות ערב חלביות # חלבי מושחת # ארוחה חלבית ב 10 דקות # יאבלולו שמבלולו # ארוחה צמחונית לשבת # שום # פסטה # פסטות # פרמז'ן # מאכלים איטלקים # מטבח איטלקי # אוכל איטלקי # גבינת פרמז'ן # חלב # צמחוני # צמחונות # ארוחות ערב קלות ומהירות # בראנץ' # שמנת מתוקה # מתכונים עם שמנת מתוקה # אוכל מושחת # חמאה # אירוח בופה חלבי # אירוח חלבי מתכונים # ארוחות ערב קלות # שבועות # אוכל צמחוני

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il