פסטה צהובה בסיר אחד לילדים וגם לכם שאתם חייבים להכין בבית! השלב הכי "קשה" כאן הוא בעצם לקרמל את הבצל שפה בעצם נדרשת מכם קצת סבלנות אבל אל תדאגו אם אתם לא בקטע של בצל מקורמל אפשר פשוט להזהיב אותו, השיטה גם לקרמל אותו מהר זה לחמם את המחבת על אש גבוהה ומדי פעם להוסיף מים ולערבב, הקירמול וההשחמה שנוצרת בתחתית הסיר ישחימו את הבצל, ולא צריך להוסיף שום סוכר! קצת מלח בהתחלה שיפתח את הבצל ויוציא ממנו נוזלים. יש באתר גם מתכון לפסטה אדומה עם שניצל קריספי טעים וכמובן עוד מגוון מתכוני פסטות סופר שווים! עקבו באינסטגרם לעוד מתכונים.
מחממים בסיר רחב וגדול 4 כפות שמן זית, חותכים 3 בצלים לבנים לקוביות מוסיפים לסיר מוסיפים מעט מלח מערבבים ומקרמלים אותם, ברגע שהתחתית קצת משחימה מוסיפים קצת מים חמים ומערבבים. כל התהליך לוקח קצת זמן אבל כדאי להגיע לקירמול מקסימלי לקבלת צבע חום כהה יפה - זה יתן את כל הטעם! מוסיפים בסוף כפית פלפל שחור גרוס ו-3 שיני שום כתושות ומערבבים.
מוסיפים כף כורכום, כף אבקת מרק עוף פרווה גדושה (לא חובה) וכף מלח ומערבבים.
מוסיפים את הפסטה בצורה שרוצים, מוסיפים 4.5 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים את הכל בעוצמה בינונית כ-18 דקות, בסיום מכבים את האש ונותנים לזה לעמוד עוד כ-15 דקות אח"כ פותחים מערבבים ואוכלים, רצוי לאכול עם חזה עוף טעים או שניצל קריספי טוב, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה!
אפשר להוסיף קוביות גזר בשלב הראשוני וגם פטרוזיליה קצוצה בסוף ולערבב