פסטה אדומה בטעם של פעם ושניצל קריספי שלא תרצו להפסיק לאכול! תכינו לכם ולילדים - אחלה ארוחת צהריים ארוחה מנחמת שתסגור לכם את הפינה בקלות ובמהירות :) טעים קל ומהיר! יש באתר עוד כל מיני מתכונים לפסטות מעולות וכמובן גם מבחר מתכוני שניצלים מיוחדים בטעמים כאלו ואחרים. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים שעולים שם לפני כל המקומות.
מחממים מים עם מלח בסיר גדול מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה מטגנים כ-5-6 דקות שהיא תישאר מעט קשה.
בנתיים מכינים את הרוטב האדום: לסיר רחב מוסיפים את שמן הזית השום הכתוש מטגנים כדקה ומוסיפים את הרסק עגבניות הפפריקה הכורכום הסוכר המלח הפלפל ומערבבים פותחים את התבלינים. בשלב הזה אפשר להוסיף 2 מצקות עם מים ממי בישול הפסטה אך לא חייב (אפשר לבשל את הרוטב עוד איזה 2-3 דקות).
מוסיפים את הפסטה ישר מהסיר לסיר הרוטב ומערבבים ביחד את הכל על עוצמת אש בינונית עד שהפסטה תשתה את כל הרוטב ותספג הכל. אם בא לכם אתם יכולים להוסיף עוד קצת פפריקה אדומה ורסק עגבניות. לאוהבים: להוסיף כפית גדושה אבקת מרק.
לשניצל: לצלחת שוברים ביצה מוסיפים את הקטשופ המיונז החרדל ומעט המלח ומערבבים, טובלים בבלילה את חתיכות השניצל ומיד מעבירים לקערה עם פירורי לחם זהב, מטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה ומוציאים לרשת צינון. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה כיפית זה תמיד עוזר וכיף :) אוהב אתכם!
אבקת מרק - אפשר לוותר או להוסיף פרווה. לאדמומיות נוספת ניתן להוסיף עוד קצת רסק ופפריקה אדומה. אפשר לבשל את הרוטב קצת לפני שמכניסים אליו את הפסטה.