פודיק - Foodik

פסטה אדומה ושניצל קריספי

דרגו את המתכון: 
8 אהבו
2850 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פסטה אדומה ושניצל קריספי
מנות
5
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
20 דקות

פסטה אדומה בטעם של פעם ושניצל קריספי שלא תרצו להפסיק לאכול! תכינו לכם ולילדים - אחלה ארוחת צהריים ארוחה מנחמת שתסגור לכם את הפינה בקלות ובמהירות :) טעים קל ומהיר! יש באתר עוד כל מיני מתכונים לפסטות מעולות וכמובן גם מבחר מתכוני שניצלים מיוחדים בטעמים כאלו ואחרים. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים שעולים שם לפני כל המקומות.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   טיגון, בישול בסיר
כשרות:   בשרי
19 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לפסטה אדומה בסיר גדול:
  • לשניצל (ל-4 חתיכות):
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים מים עם מלח בסיר גדול מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה מטגנים כ-5-6 דקות שהיא תישאר מעט קשה.

  • בנתיים מכינים את הרוטב האדום: לסיר רחב מוסיפים את שמן הזית השום הכתוש מטגנים כדקה ומוסיפים את הרסק עגבניות הפפריקה הכורכום הסוכר המלח הפלפל ומערבבים פותחים את התבלינים. בשלב הזה אפשר להוסיף 2 מצקות עם מים ממי בישול הפסטה אך לא חייב (אפשר לבשל את הרוטב עוד איזה 2-3 דקות).

  • מוסיפים את הפסטה ישר מהסיר לסיר הרוטב ומערבבים ביחד את הכל על עוצמת אש בינונית עד שהפסטה תשתה את כל הרוטב ותספג הכל. אם בא לכם אתם יכולים להוסיף עוד קצת פפריקה אדומה ורסק עגבניות. לאוהבים: להוסיף כפית גדושה אבקת מרק.

  • לשניצל: לצלחת שוברים ביצה מוסיפים את הקטשופ המיונז החרדל ומעט המלח ומערבבים, טובלים בבלילה את חתיכות השניצל ומיד מעבירים לקערה עם פירורי לחם זהב, מטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה ומוציאים לרשת צינון. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה כיפית זה תמיד עוזר וכיף :) אוהב אתכם!

הערות
  • אבקת מרק - אפשר לוותר או להוסיף פרווה. לאדמומיות נוספת ניתן להוסיף עוד קצת רסק ופפריקה אדומה. אפשר לבשל את הרוטב קצת לפני שמכניסים אליו את הפסטה.

0 תגובות על: פסטה אדומה ושניצל קריספי
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מתכונים פשוטים # אוכל ליום שישי # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # פפריקה אדומה מתוקה # ספגטי אדום של פעם # ספגטי ברוטב עגבניות # פסטה ברוטב עגבניות אדום כמו של פעם # אוכל שילדים אוהבים # ארוחת ילדים # מתכונים קלים # ילדים # רעיונות לארוחת צהריים # ארוחות ערב לילדים # ארוחת ערב לילדים # אוכל לקידוש # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # רעיון לארוחת צהריים # אוכל ליום שבת # רעיון לארוחת ערב בשרית # שבת # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # מנות עיקריות בשריות # שישי # מנה עיקרית # קטשופ # מיונז # ארוחת צהריים לילדים # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # ארוחת ערב בשרית # ארוחת צהריים בשרית # ארוחות צהריים לילדים # ארוחת צהריים ב 10 דקות # ארוחת צהריים זריזה # רעיונות לארוחת צהריים בשרית # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # מתכונים זריזים # ארוחה ליום שבת # קידוש # שום כתוש # ארוחה בשרית # רעיון לארוחת צהריים בשרית # אוכל מנחם # מנה עיקרית בשריות # שבת בצהריים # שניצל # שניצלים # ארוחות צהריים שילדים אוהבים # שניצלים מיוחדים # שניצלים בטעמים # ספגטי # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # שום # פסטה # פסטות # פסטה ברוטב עגבניות # איך להכין פסטה ברוטב עגבניות # סוכר # מנות עיקריות # פירורי לחם # מתכונים ב 10 דקות # כורכום # פפריקה אדומה # חרדל # אירוח בופה בשרי # אוכל לילדים # רסק עגבניות # ארוחת צהריים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il