אוהבים פנקייקים? מעולה! קבלו מתכון לפנקייק עבה אוורירי וקל להכנה תוך 10 דקות עבודה והילדים יהיו מרוצים! יש לי באתר עוד מגוון מתכונים לפנקייקים כאלו ואחרים למשל פנקייק חלבון או פנקייק מתערובת מוכנה ועוד כל מיני דברים כך שהמבחר הוא אדיר. באתר עוד מבחר מתכונים לקינוחים שונים שתוכלו להכין לכם או לילדים אם אתם בדודא למשהו טעים. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
לקערה מוסיפים את כל המצרכים (את הקמח רצוי לנפות) שכתבתי למעלה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים
בעזרת מברשת הסיליקון של מגנוס מברישים את המחבת היטב ומחממים לעוצמת חום בינונית
שופכים מבלילת הפנקייק עד ל-שלושתרבע גובה השקע במחבת בכל עיגול פנקייק ומחכים עד שיופיעו בועות על פני הפנקייק ועד שהשוליים נפרדים, בעזרת מרית הסיליקון של מגנוס הופכים בזהירות ומחכים עוד קצת עד שמוכן
לגנאש פררו רושה: לסיר קטן מוסיפים 12 כדורים של פררו רושה ואת השמנת המתוקה ומערבבים בעוצמת אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת נוזלית, תשברו את הכדורים בסיר. ברגע שמוכן תקררו קצת ואז תשפכו על ערימת הפנקייקים, תודו לי אח"כ, בתיאבון ופרגנו בלייק אוהב אתכם :)
כמובן שלא חייב את גנאש השוקולד וכמובן שאפשר להחליף לשוקולד אחר.