אוהבים ירקות כבושים? אוהבים חריף? מעולה! הנה לכם רעיון נפלא למיקס פלפלים חריפים מוחמצים / כבושים בקלי קלות שיעשו לכם שמח לצד כל ארוחה כל סנדוויץ' או כתוספת למתבל כלשהו! שווה במיוחד ויכול להקפיץ כל מנה! יש באתר עוד מגוון ירקות מוחמצים סופר טעימים שיעשו לכם כיף על השולחן. יש באתר גם מתכון לבצל סגול מוחמץ וגם מתכון נפלא לחמוצים צהובים ישראלים שכולנו אוהבים, תנסו להכין בבית, כל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי ותמיד לערוץ היוטיוב שלי, צפו במתכון הוידאו:
חותכים [ עם כפפות ] את הפלפלים החריפים לרצועות דקות
מחממים כוס מים וכוס חומץ בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים עד להמסה מוחלטת ורתיחה
מעבירים לצנצנת זכוכית את זרעי הכמון, הכוסברה, עלי הדפנה הפלפלים ושיני השום לכיסוי
שופכים את הנוזלים החמים עד הסוף ממתינים מעט וסוגרים, מחכים עוד 30 דקות ומעבירים למקרר. ניתן כבר לאכול ביום שלמחרת - יחזיק עד כחודש ימים ואפילו קצת יותר
אם יש צורך בעוד נוזל תמיד החומץ והמים צריכים להיות ביחס של 50-50. כנ"ל לגבי הסוכר והמלח
לחריפות נוספת אפשר להוסיף לצנצנת פלפל צ'ילי יבש
ניתן לטחון עם טחינה / מיונז ואז קיבלתם ממרח חריף משוגע!!!