פודיק - Foodik

פיצה פסטו

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
364 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פיצה פסטו
מנות
6
קושי:
בינוני
זמן הכנה
24 שעות
זמן בישול
2 דקות
זמן כולל
24 שעות ו-2 דקות

מתכון לפיצה פסטו בטאבון שאחרי ביס לא תרצו להפסיק לאכול! לכל חובבי הפסטו והבזיליקום זו הפיצה המושלמת, עם גבינת גאודה פסטו ירוקה, מוצרלה ועוד דברים טובים אתם תקבלו ביס חבל על הזמן! מי שבקטע של פיצה קלאסית אז יש באתר גם כמובן מתכון לפיצה מרגריטה מאותו בצק הפיצה ויש כמובן בעמוד עוד כל מיני מתכונים לפיצות טעימות ושוות שכדאי לנסות להכין בבית. יש באתר גם מתכון לממרח פסטו ביתי שווה וטעים במיוחד! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו בעוד מתכונים שווים!

שיטת בישול:   מיקסר, מקרר, טאבון
כשרות:   חלבי
11 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • ל-6 פיצות בינוניות:
  • לטופינג
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • למיקסר תוסיפו את המים והשמרים ותערבבו טוב. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומתחילים ללוש את הבצק מספר דקות, ב-3 הדקות האחרונות מוסיפים את המלח ולשים עוד קצת עד לקבלת בצק חלק.

  • יוצרים כדור בצק מכסים ונותנים לו מנוחה של 10 דקות, אח"כ שוב פעם מקפלים אותו ולשים אותו מכסים ונותנים לו עוד 10 דקות מנוחה (הבצק יהיה חלק יותר), אח"כ מכסים ומתפיחים שעתיים בטמפ' החדר.

  • אחרי שעתיים מחלקים את הבצק ל-3 כדורים שווים מכדררים כמו בסרטון מעבירים אותם לכלי פלסטיק אטום ומניחים אותם על סמולינה דקה ומתפיחים שוב עוד שעתיים בטמפ' החדר. לאחר מכן מכניסים למקרר להתפחה של 24 שעות (אפשר גם 48 ו-72 אבל הכי מומלץ זה 24 ו-48 לטעמי).

  • לאחר 24 שעות שהבצק תפח מוציאים 3 שעות לפני האפייה לטמפ׳ בחדר, חלצו כדור בצק בזהירות ותפתחו בעדינות על סמולינה!

  • פזרו מעט סמולינה על כף הפיצה תעבירו את הבצק עליו ושימו את ממרח הפסטו, גבינת הפסטו הירוקה המוצרלה הבזיליקום ושמן הזית ותכניסו לטאבון שחיממתם מראש לאפייה של כדקה וחצי או עד שהיא משחימה יפה. את אותו הדבר אפשר לאפות בתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה על תבנית הפוכה או אבן שמוט! בתיאבון!

הערות
  • - אפשר לשים צנוברים גם בטופינג

1 תגובות על: פיצה פסטו
כתיבת תגובה
אבי
אבי
19 בינואר 2024 בשעה 14:35

העלת סרטון של מגולגלות פרווה עם ריבת חלב חלבית לא הבנתי איך פרווה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
20 בינואר 2024 בשעה 15:49

כי אם תחפש בגוגל "ריבת חלב פרווה" אתה תמצא ממרחי פרווה :) ומחמאה זו לא חמאה.

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il