פודיק - Foodik

עוגת תפוחים בחושה פרווה

דרגו את המתכון: 
23 אהבו
16051 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עוגת תפוחים בחושה פרווה
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
35 דקות
זמן כולל
45 דקות

מתכון קל לעוגת תפוחים בחושה פרווה לא חלבית וללא חמאה! תוך 10 דקות הכנה תכינו תערובת לתבנית בקוטר 24/26, חממו תנור על 180 מעלות בתחילת התהליך והכניסו לכ-35-40 דקות, קינוח מעולה לכל מי שאוהב עוגות תפוחים! אם תרצו לראות עוד מתכוני עוגות מעולים לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה באתר שלנו. אם תרצו לקבל עדכון לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   פרווה
9 / 0 מרכיבים
מרכיבים
11 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • תחילה יש להדליק תנור על 170 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו

  • מערבבים את הביצים והסוכר היטב עם מטרפה ידנית / מזלג / כף ומניחים בצד.

  • מקלפים את קליפת התפוחים וחותכים לקוביות גסות

  • מעבירים את התפוחים לקערה גדולה ומוסיפים 2 כפות סוכר חום דמררה גדושות + כפית דבש ומערבבים היטב

  • שופכים את הביצים והסוכר שעירבבתם מקודם לקערה עם התפוחים הסוכר והדבש

  • מוסיפים כפית קינמון (מי שאוהב טעמים חזקים מאוד של קינמון שיוסיף עוד כפית), כוס שמן אחת (בנפח של 250 מ"ל) + שקית אבקת אפייה + 265 גרם קמח לבן מנופה (2 כוסות בנפח 250 מ"ל)

  • מערבבים את הכל היטב שלא יהיו גושי קמח ושלא ישאר קמח, לערבב ממש טוב עד שהכל הופך לעיסה אחת, אפשר ורצוי לטעום מהעיסה לבדוק אם מספיק מתוק לכם

  • רפדו תבנית בקוטר 24/26 בנייר אפייה בתחתית ושפכו את כל התערובת לבפנים

  • הכניסו את העוגה לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לשלב אחד מעל השלב האחרון - הניחו את תבנית העוגה על רשת הנירוסטה ולא לתוך תבנית לכ-50 דקות (כדאי לבדוק אחרי 30 דק' ולוודא שהעוגה חלילה לא נשרפת. אם מתחילה להשחים שימו נייר אפייה מלמעלה).

  • תכניסו קיסם לעוגה ותבדקו אם הוא יוצא חלק סימן שהעוגה מוכנה. בסיום האפייה כבו את התנור ותשאירו את העוגה בפנים עוד כ-15-20 דקות ואז תוציאו

  • תוציאו בזהירות, צננו ותאכלו, ניתן להכניס למקרר / להקפיא, בתיאבון.

הערות
  • מי שרוצה יכול להפחית בכמויות הסוכר ולהוסיף סטיביה במקום הסוכר.

  • ניתן להוסיף תמצית וניל לעוד טעם נחמד.

  • ניתן להוסיף עוד קינמון למי שרוצה טעם חזק של קינמון

  • ניתן להשתמש באיזה סוג תפוחים שרק תרצו

  • לאחר כ-30 דק' בתנור תכניסו קיסם לעוגה אם הוא יוצא חלק סימן שהיא מוכנה תוציאו אותה לצינון.

1 תגובות על: עוגת תפוחים בחושה פרווה
כתיבת תגובה
Efrat
Efrat
5 באוקטובר 2023 בשעה 22:58

עוגה פצצה!! מהירה וקלה מאוד להכנה! תודה רבה!!

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
6 באוקטובר 2023 בשעה 13:34

תודה כן לגמרי!

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il