עוגת קרמבו קינדר כשרה לפסח עם עוגיות פפושדו כשרות ועם מקסימום טעם! העוגה פשוט תימס לכם בפה ואני מבטיח לכם שאתם תרצו להכין אותה לא רק בפסח. יש לי באתר עוד קינוחים כשרים לפסח שתוכלו להכין בקלי קלות כמו למשל חטיף שוגי ללא גלוטן מ-2 מצרכים בלבד שהוא טעים בקטע אחר! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם:)
כותשים את העוגיות הכשרות לפסח (אפשר להמיר בפתיבר ללא גלוטן וככה העוגה גם תהיה ללא גלוטן!) ומעבירים לקערה, ממיסים בפולסים של 15-20 שניות 70 גרם חמאה ומוסיפים, מערבבים היטב.
מסדרים נייר אפייה בתחתית תבנית אפייה בקוטר 18 ומוסיפים את תערובת העוגיות והחמאה, משטחים יפה ומכניסים למקרר. לכ-15 דק' בערך.
לקערה מוסיפים 2 גביעי שמנת מתוקה (קרים מהמקרר!) ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל, הממרח חלב אגוזי לוז הכשר לפסח (ממרח קינדר) ואת רבע כוס החלב ומקציפים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוציאים את תבנית העוגה מהמקרר ויוצקים את תערובת העוגה על תחתית העוגה, מיישרים יפה ומסדרים, כשמסיימים מכניסים למקרר או למקפיא (בנתיים מכינים גנאש).
לגנאש מוסיפים לסיר קטן את אצבעות שוקולד הקינדר ואת השמנת המתוקה וכף אחת של ממרח אגוזי לוז ומערבבים בעוצמת אש נמוכה עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. אפשר גם להמיס בפולסים במיקרוגל.
מוציאים את העוגה מהמקרר / המקפיא ויוצקים את הגנאש (כדאי לחכות שיתקרר מעט!) , דואגים שיגיע לכל פינה בעוגה, מקשטים בעוד קצת ממרח חלב אגוזי לוז אם רוצים ליופי.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למספר שעות או לילה. בסיום מוציאים ואוכלים, אפשר להקפיא גם למי שרוצה שיהיה כמו מעין גלידה.
אצבעות קינדר כשרות לפסח (מי שאוכל חלב נוכרי יכול להחליף לשוקולד חלב רגיל). מי שרוצה גרסה ללא גלוטן שיחליף את עוגיות הפפושדו בביסקוויטים פתיבר ללא גלוטן או כל עוגיה אחרת שהוא אוהב ללא גלוטן :)