עוגת פנקייק חלבון שוקולד ללא אבקת חלבון ללא תוספת סוכר - כ-86 גרם חלבון לכל העוגה, שווה טעים ממכר והכי חשוב יסגור לכם פינה למי שנמצא בתהליך חיטוב ולא רוצה לאכול קינוחים מושחתים מדיי! אפשר לשלב עם הקמח גם קמח שיבולת שועל אם אתם רוצים יותר סיבים תזונתיים אגב. יש באתר גם מתכון נוסף לפנקייק חלבון שוקולד נפלא וגם מתכוני חלבון מעולים שיעזרו לכם בתהליך הירידה במשקל. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם וכמובן שיותר מאשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון.
מנפים את הקמח לתוך קערה, מוסיפים את שאר המצרכים היבשים תחליף הסוכר, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה והמלח ומערבבים מעט
מוסיפים את המצרכים הרטובים: החלב, הביצים, מחית הוניל והשמן, טורפים היטב עד שאין גושים בתערובת
משמנים מחבת פנקייקים וברגע שהשמן חם יוצקים מצקת מהבלילה וברגע שיש מעט בועות הופכים לצד השני
לקערה מוסיפים את מעדני המולר, קקאו, אינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר, ואת תחליף הסוכר לפי טעמכם האישי ומערבבים, מכניסים למקרר להתייצבות ומחכים שהפנקייקים יתקררו (רצוי להפריד ביניהם שיתקררו מהר יותר)
אח"כ מורחים בין פנקייק לפנקייק מהתערובת ומדביקים היטב ומייצרים מגדל פנקייקים אחיד ומכניסים למקרר שוב להתייצבות / שאוכלים ישר. (מהכמות שנשארת מהמילוי שומרים בצד לרוטב לטבילה). בתיאבון
ערכים לכל העוגה: כ-85 גרם חלבון כ-1100 קלוריות כ-22 גרם שומן כ-130 גרם פחמימה
אחלה מתכון
תודה רבה.