אוהבים סמורס? עוגות מושחתות? הכנו לכם עוגת מרשמלו (סמורס) עם תחתית שוקולד מילקה לבן ושחור טעימה ברמות! קלה להכנה תוך מספר דקות מכניסים לתנור ותוך 10 דקות מקבלים את ההשחמה היפה הזאת על המרשמלו מלמעלה ונהנים מאחלה של קינוח! לוקחים ביסקוויט טובלים ומנגבים ומתענגים על טעמים של מרשמלו בזוקה ושוקולד משובח! כדי להישאר מעודכנים ולקבל התראות כשמתכונים חדשים שלנו עולים הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו ולחצו על הפעמון, בנתיים תהנו ממתכון וידאו משובח:
לתבנית עגולה או מרובעת מכניסים שוקולד מילקה ויוצרים מעין תחתית, מעל התחתית מניחים את המרשמלו בצורה מסודרת.
מכניסים לתנור על העוצמה הגבוהה ביותר למשך כ-10 דקות, תסתכלו שהמרשמלו לא נשרף מלמעלה.
תוציאו בזהירות, קחו ביסקוויט, נגבו ותהנו ממתכון קליל מנצח טעים ומושחת!
*ניתן להשתמש בכל סוג של מרשמלו ובכל סוג שוקולד שתרצו.*ניתן להשתמש באיזה ביסקוויט שתרצו זה לא באמת משנה.
צמרמורת
בדיוק אח שלי