עוגות חלבון הן דבר נפלא וכשמדובר בעוגה עם בננה ושוקולד סביר להניח שמדובר על עוגה נפלאה (עם כ-175 קלוריות לחתיכה וכ-11.5 גרם חלבון לחתיכה במידה ומחלקים הכל ל-8) ובמיוחד כשיש בה חלבון למתאמנים בחדר כושר והכי חשוב שהיא ללא תוספת סוכר וזה מדהים! המתיקות מגיעה מהבננות מאבקת החלבון וכמובן מהממתיק הנפלא סוויטאנגו ששווה להוסיף! עקבו אחר ההוראות ותצא לכם עוגה מושלמת וטעימה כמו שלי שתבוא לכם כמו כפפה על הבוקר עם הקפה! יש באתר גם מתכון נפלא לעוגת גבינה חלבון סופר שווה שכדאי להכין! אם תרצו לקבל מתכונים רשומים + מתכוני וידאו לפני כולם עקבו אחריי באינסטגרם כיוון שלשם עולים המתכונים לפני כל הפלטפורמות! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו:
לקערה מוסיפים 170 גרם קמח שיבולת שועל (ניתן לטחון בנינג'ה/מעבד מזון שבבי שיבולת שועל לאבקה)
מוסיפים את אבקת החלבון, את תחליף הסוכר, את קמצוץ המלח אבקת האפייה השקדים הגרוסים והשוקולד המריר ללא תוספת הסוכר ומערבבים
לקערה נפרדת מוסיפים 2 בננות בשלות בגודל בינוני ומועכים עד למרקם "גרברי" / נוזלי, תוסיפו ביצה בגודל L, כפית תמצית וניל, 150 מ"ל מים פושרים וערבבו היטב.
שפכו את תערובת הבננות והמים לקערה החומרים היבשים וערבבו היטב
תעבירו את כל התערובת לתבנית אנגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ופזרו עוד קצת שוקולד צ'יפס מלמעלה אם אתם רוצים
תכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשלב אחד מתחת לשלב האמצעי לכ-35-40 דקות (משתנה מתנור לתנור לכן כבר בדקה ה-30 תכניסו קיסם למרכז העוגה ותוודאו שהוא יבש), בתכלס גם אם העוגה "לא הכי יבשה בעולם" היא גם טעימה ומעולה תסמכו עליי
תחתכו ל-8 חתיכות ושיהיה בתיאבון - למטה מופיע הערך הקלורי
ערכים:שיבולת שועל 686 קלוריות חלבון 25 גרםביצה לארג' 100 קלוריות חלבון 8.5 גרם2 בננות בינוניות = 180 קלוריות ו-2 גרם חלבון2 סקופים = 220 קלוריות + 50 גרם חלבוןשקדים 30 גרם = 172 קלוריות + 6 גרם חלבון=כ-1400קלוריות לכל העוגהכ-91.5 קלוריות לכל העוגהאם מחלקים ל-8 = 175 קלוריות לחתיכה + 11.5 גרם חלבון לחתיכהאם אהבתם את הסרטון אשמח שתכינו, תייגו אותי בסטורי ואני אעלה אתכם לסטורי שליבנוסף - אשמח אם תחפשו "פודיק" ביוטיוב, תירשמו כמנויים לערוץ שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש לערוץ