עוגת גבינה מקופלת קרה ללא אפייה ללא ביצים ללא ג'לטין שתוכלו להכין בקלי קלות! גם יפה וגם טעימה ברמות, כל ביס יתמוסס לכם בפה עם הביסקוויט שוקו אתם לא תרצו להפסיק לאכול ממנה! לא מסובך להכין אותה היא מקורית ומיוחדת, יש לי באתר מבחר עוגות גבינה שוות במיוחד וכמובן גם למשל עוגת גבינה קינדר קרה שתוכלו להכין וגם תהיה סופר מרשימה על השולחן! מתכונים לקינוחים יש לי באתר בשפע, רק לבחור! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.
גורסים 20 ביסקוויטים פתיבר שוקו ומוסיפים לקערה, ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל 70 גרם חמאה ומוסיפים לקערה עם הפתיבר, מערבבים היטב עד שהביסקוויטים "ישתו" את החמאה כמו שצריך.
מעבירים את תערובת הביסקוויטים והחמאה לתבנית בקוטר 18 מרופדת בנייר אפייה ומשטחים עד שכל התחתית ישרה, מעבירים למקרר לבנתיים.
לקערה מוסיפים 1 גביע גבינת שמנת 225 גרם בטמפרטורת החדר, 1 גביע גבינת מסקרפונה 250 גרם בטמפ' החדר, 2 כפות סוכר ומערבבים, מוסיפים חצי כפית מחית וניל (או תמצית וניל) קמצוץ מלח ומערבבים.
ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל 6 יחידות מקופלת (150 גרם) ומוסיפים לתערובת, מערבבים היטב, קוצצים 2 יחידות מקופלת ומוסיפים לתערובת, מערבבים.
מקציפים חצי גביע שמנת מתוקה (קרה מהמקרר - חשוב) לקצפת יציבה אך לא יציבה מדיי ומוסיפים לתערובת הגבינות, מקפלים בעדינות, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל 50 גרם (חצי שקית וכף) ומוסיפים, מערבבים היטב עד שאין גושי אינסטנט פודינג לבנים קטנים.
מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים מתערובת הגבינות אליה, משטחים היטב, קוצצים עוד 2 מקופלות לאורך ואת "מקלות" או "קוצי" המקופלת לוקחים ונועצים מלמעלה למראה פראי כמו מעין "קוצים".
מכסים ומכניסים למקרר למספר שעות או לילה ואח"כ אוכלים, תהנו, אתם תודו לי הרבה על הביס הזה... אהבתם? פרגנו בלייק אוהב אתכם!
- לתבנית 24/26 מכפילים את כל הכמויות ב-2
- מחית וניל אפשר להחליף בתמצית וניל