אם אתם סאקרים של עוגות חלבון טעימות אז הנה לכם אחת שווה במיוחד! עוגת גבינה חלבון ללא אבקת חלבון ללא גלוטן והכי חשוב - ללא תוספת סוכר - כ-185 קלוריות ו-19 גרם חלבון לחתיכה בחלוקה ל-8 חתיכות! לוקחים תבנית בקוטר 24 ועוקבים אחר ההוראות ומקבלים עוגת גבינה אפויה חלבון סופר טעימה שתעזור לכם בתהליך החיטוב או באורח החיים הבריא שלכם! המתכון עלה לעמוד האינסטגרם שלי לפני שעלה לאתר פה אז כדאי לעקוב ולהתעדכן, כמו כן המתכונים עולים גם לערוץ היוטיוב שלי - הירשמו כמנויים עוד היום ולחצו על הפעמון. צפו במתכון הוידאו:
מערבבים את גביעי הגבינה הלבנה והיוגורט פרו עם תחליף הסוכר עד לאיחוד ואח"כ מוסיפים את מחית הוניל וקמצוץ המלח ומערבבים היטב
מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים, מוסיפים את 3 הביצים כל פעם ביצה אחת ומערבבים היטב.
מוסיפים את הריוויון והקורנפלור ומערבבים היטב עד לאיחוד מושלם וקבלת תערובת חלקה ויחסית נוזלית
מסדרים 2 ניירות אפייה בתבנית 24 (אחד על השני-ניתן להרטיב במים לקמצ'ץ' ולפתוח כדי שיהיה קל לעבודה) ומעבירים את תערובת העוגה לבפנים, טופחים קלות עד שהבועות יעלמו.
ממלאים בתבנית 2.5-3 כוסות מים ומניחים את התבנית עם העוגה בתוך התבנית עם המים (פעולה זו תסייע לעוגה לא להיסדק ולהישבר) ומכניסים לתנור שחומם *מראש* ל-200 מעלות! (לא טורבו) לשלב אחד מתחת לאמצע לכ-50 דקות, משאירים את התנור ולא פותחים אותו! משאירים את העוגה בתוכו עוד שעה ואז מוציאים, נותנים להתקרר ומעבירים למקרר ללילה או למספר שעות להתייצבות.
מערבבים בקערה גביע יוגורט פרו מתיקות מעודנת 25 גרם חלבון עם 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר ומורחים על העוגה, גורסים כ-3 ביסקוויטים פתיבר (הגרסה ללא גלוטן / המופחתת סוכר) לפירורים ומפזרים מלמעלה, בתיאבון!
אפשר להחליף את תחליף הסוכר לאיזה תחליף אחר שתרצו ואת מחית הוניל ניתן להחליף בתמצית וניל!
אפשר לוותר על הציפוי מלמעלה, לא כדאי להמיר את הריוויון בחלב אך אפשר!
ערכים מלאים:
לכל העוגה כ-1500 קלוריות, כ-151 גרם חלבון, כ-126 גרם פחמימה וכ-70 גרם שומן
* רגישים לגלוטן - להשתמש בפתיבר ללא גלוטן / ביסקוויט אחר ללא גלוטן / לוותר על הפירורים!
* שימו לב להשתמש ביוגורט פרו הגרסה במתיקות המעודנת של ה -25 גרם חלבון לגביע!
אוהבת
תענוג