עוגת גבינה ביסקוויטים אלפחורס ללא גלוטן - מתכון לעוגת גבינה מיוחדת וטעימה במיוחד שתוכלו להקפיא ולחתוך למעין קסטות אח"כ ולהגיש כקינוח על שולחן חג שבועות - שווה לנסות להכין בבית, בהחלט טעים ושווה! יש באתר עוד מתכונים לקינוחים שווים וכמובן עוד רשימת מתכונים ללא גלוטן שתוכלו להכין בקלי קלות! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מקציפים את השמנת המתוקה (קרה מהמקרר!) ברגע שמתחילה להתקבל קצפת מוסיפים את הסוכר וריבת החלב, הפודינג ריבת חלב והחלב הקר וממשיכים להקציף, מוסיפים את גבינת השמנת של טרה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה
טובלים ביסקוויטים בחלב עם כפית הנס קפה היטב ומסדרים שכבה בתבנית (אם לא נכנס בתבנית תשברו קצת את הביסקוויט זה בסדר)
מניחים כחצי מהקצפת היציבה שהקצפנו, משטחים ומיישרים, מסדרים שוב פעם ביסקוויטים, יוצקים שוב את מחצית מכמות הקצפת שנותרה לכם משטחים ומסדרים שוב פעם ביסקוויטים מלמעלה
לציפוי מלמעלה: המיסו במיקרוגל קוביות שוקולד עם חמאה וחלב במשך כדקה וערבבו לתערובת חלקה. צקו מעל שכבת הביסקוויטים העליונהושטחו באופן אחיד. סגרו היטב בניילון נצמד והכניסו למקרר לכ-5 שעות או לילה. בתיאבון. פרגנו בלייק אם אהבתם 🙂
אפשר להחליף את השוקולד לשוקולד לבן מלמעלה