עוגת אלפחורס בחושה סופר טעימה וממכרת תוך 10 דקות עבודה ו-40 דקות בתנור! המתכון מתאים לתבנית בקוטר 26 ואם יש לכם תבנית בקוטר 18-20 תחלקו את כל הכמויות ב-2! טעם ריבת החלב והקוקוס פה פשוט משגע, יש בעוגה שמנת מתוקה ואין ספק שמדובר בעוגה עשירה וטעימה להפליא!!! זילפתי מלמעלה סירופ ריבת חלב איכותי שפשוט רק שיבח את העוגה עוד יותר! אם תרצו יש באתר עוד מתכונים לעוגות בחושות נפלאות שתוכלו להכין לסוף השבוע או לחג הקרב ובא. אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם ואם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים עוד היום.
מערבבים בקערה את החומרים היבשים: הקמח, אבקת האפייה, הסוכר וקורט המלח ואח"כ מוסיפים את הרטובים: הביצים, השמנת המתוקה ומחית הוניל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק
את התערובת מעבירים לתבנית בקוטר 26 מרופדת בנייר אפייה (לשמן את נייר האפייה עם תרסיס שמן), מוסיפים 5-7 כפות גדושות ריבת חלב ומפזרים מלמעלה חצי כוס קוקוס, בעזרת סכין מערבבים קלות את ריבות החלב עם התערובת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשלב אחד מתחת לאמצע התנור ל-40 דקות ומוציאים, נותנים לעוגה להצטנן, מקשטים בעוד ממרח ריבת חלב, סירופ ריבת חלב וקוקוס, בתיאבון.
אין על המתכונים שלך !!! מספר 1
אוהב ים
יצאה מושלמת!! ליקקו את האצבעות! תודה רבה(:
כיף גדול תהנו!
ניתן להחליף לשמנת צמחית?
כן.
ואם יש לי אינגליש קייק ? אפשר לחלק ל2 תבניות?
בדיוק :)לחכות עד שקיסם נכנס ויוצא יבש עם מעט פירורים, גם אם תהיה קצת רטובה בפנים היא תהיה עסיסית וטעימה
הי לא מצויין במתכון שמן או חמאה? לא צריך?
היי, לא, מה שכתוב בדיוק במתכון ומה שמופיע בסרטון ויצא לך מושלם!
תודה רבה מכינה השבוע נראית סוף הדרך
יאללה תהנו