אוהבים עוגיות שוקולד צ'יפס ותמיד רציתם להכין עוגיות טעימות שוקולדיות כאלה? אז קבלו מתכון משובח שכולל בתוכו 2 גרסאות (אחת גרסה תפוחה וחרוכה יותר, והשניה גרסה פחות חרוכה ודקה יותר), בכללי אם אתם מכורים לעוגיות כנסו לקטגוריית מתכוני העוגיות באתר וצפו ברשימת המתכונים המעולה שלי. אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם ותצפו במתכונים לפני כולם.
מוציאים את החמאה מהמקרר וברגע שהיא רכה מועכים אותה, מוסיפים את הסוכר הלבן והסוכר החום ומערבבים, מוסיפים את מחית הוניל והביצה ומערבבים היטב
מנפים 150 גרם קמח (כוס בנפח 250 מ"ל) לתערובת כולל חצי כפית אבקת האפייה וקמצוץ המלח ומערבבים הכל היטב.
קוצצים חצי חפיסת שוקולד מריר עם הידיים ומוסיפים, מוסיפים עוד 100 גרם שוקולד מריר הרשיז ומערבבים היטב
לוקחים כף מהתערובת ומייצרים עיגולים מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מדביקים עוד קצת שוקולד צ'יפס ושוקולד מריר קצוץ מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות (לשלב האמצעי או אחד מעל התחתון) לכ-11-12 דקות עד שמשחימות, לגרסה השטוחה פשוט לא מוסיפים אבקת אפייה
מניחים את העוגיות על רשת צינון מחכים שיצטננו ואז אוכלים! בתיאבון
וותרו על אבקת האפייה לגרסה הדקה יותר, שימו דקה או 2 פחות בתנור כדי לקבל צבע בהיר יותר.