עוגה באסקית קינדר - עוגת גבינה באסקית קינדר - העוגה הטעימה הרכה והנימוחה הזאת כמו בסטוריז באינסטגרם של כולם מטורקיה אתם זוכרים ששופכים גנאש שוקולד מלמעלה והוא עוטף את העוגה ואז לוקחים את הכפית ו...אךךךך.. פשוט חלומי. יש באתר גם מתכון לעוגת גבינה באסקית נוטלה שהיא גם מטורפת במיוחד, יש יש מתכוני עוגות גבינה משוגעים באתר אפויות לא אפויות כמו למשל עוגת גבינה ניו יורק צ'יזקייק או עוגות חלבון מיוחדות, אין סוף! עקבו באינסטגרם לעוד.
מדליקים תנור חום עליון תחתון 230 מעלות (לא טורבו!)
מוסיפים לקערה 2 גביעי גבינת שמנת בטמפ' החדר (להוציא כשעתיים לפני החוצה מהמקרר) מוסיפים 120 גרם סוכר לבן ומערבבים עד להטמעת הסוכר בגבינה.
ממשיכים להוסיף את שאר המצרכים, מיץ הלימון גרידת הלימון הביצים מחית הוניל קמצוץ המלח הקמח וגביע וחצי שמנת מתוקה להקצפה מערבבים היטב עד לקבלת תערובת די נוזלית.
מרטיבים 2 ניירות אפייה סוחטים ומניחים אחד על השני בתבנית בקוטר 18. שופכים את בלילת העוגה לבפנים, טופחים קלות להורדת בועות האוויר.
מכניסים לשלב אחד מתחת לאמצע לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-35-40 דקות עד שמשחימה יפה למעלה ואפילו מעט מעט מתחילה להיחרך - זה בסדר. בסיום מוציאים נותנים לה להצטנן שעה בחוץ ומכניסים למקרר ללילה.
לקערה קטנה מוסיפים את אצבעות שוקולד הקינדר והשמנת המתוקה וממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל, מערבבים היטב עד שהגנאש נמס, מוציאים את העוגה מהמקרר חותכים שופכים גנאש ומתעגנים.
- את הקמח ניתן להמיר לקורנפלור
- אפשר להחליף לסוכר חום
- במקום קינדר אפשר להמיס שוקולד שאוהבים
- לגנאש פיסטוק אפשר להוסיף שוקולד לבן ומחית פיסטוק
לתבנית 26/24 תכפילו הכל ב-2.