"עד חצות" קינדר ביתי מ-2 מצרכים בלבד! נשמע לכם מסקרן? בטוח שכן! מתאים לעצלנים ולכאלה שאין להם כוח לעבוד קשה או לכאלה שרוצים לפנק את הילדים ואפילו להכין איתם את המתכון ביחד, הריי שמדובר במתכון קל מהיר וטעים להפליא, מי לא אוהב קינדר או פתיבר? אין סיכוי כזה שיש מישהו שלא אוהב את אחד מהם והשילוב של שניהם ביחד? אמאלה ואבאלה! יש באתר עוד שפע מתכוני קינדר מטורפים וגם כמובן אני אספר לכם שהכנתי פעם מתכון לעד חצות פיסטוק ושוקולד לבן ממכר במיוחד גם כן. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים שעולים לשם מדי שבוע.
להמיס בפולסים של 30 שניות את אצבעות שוקולד הקינדר במיקרוגל ולערבב עד למצב נוזלי או להמיס באמצעות שיטת בן מארי.
לשטח את משטח עם נייר אפייה את השוקולד המומס באופן שווה.
להניח את הביסקוויטים בשורה מסודרת עם מרווחים , ללחוץ מעט ולהכניס למקפיא לכ-15 דקות ולהוציא. אם לא התקשה מספיק תקררו עוד קצת.
חותכים ישר ואת שאריות השוקולד שומרים ואוכלים או שממיסים ושוב מדביקים עליהם עוד פתיבר. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה טובה.
אפשר עם כל עוגיה שאוהבים. אפשר להוסיף כף שמן לשוקולד כדי לקבל עוד ברק. אפשר להשתמש בפתיבר ללא גלוטן.