עגבניות שרי כבושות בסגנון רומני / עגבניות מוחמצות תקראו לזה איך שבא לכם, אבל מה שאני יכול להבטיח לכם זה שהעגבניות האלו ישדרגו לכם כל ארוחה! אפשר לשים אותם על שולחן הסלטים לשבת ואפשר להכניס אותם ולהכניס לכריך או לאכול אותם סתם ככה! פשוט טעם גן עדן! אם אתם בקטע של ירקות כבושים לחצו כאן וצפו ברשימה המלאה של הירקות הכבושים וכמובן יותר מאשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם כדי לצפות במתכונים לפני כולם!
מחממים כוס מים וכוס חומץ בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח ומערבבים עד להמסה מוחלטת ורתיחה
מעבירים לצנצנת זכוכית את השמיר, שיני השום הפלפל האנגלי והעגבניות עד לכיסוי
שופכים את הנוזל הרותח עד הסוף ממתינים מעט וסוגרים, מחכים עוד 30 דקות ומעבירים למקרר. ניתן כבר לאכול ביום שלמחרת - יחזיק עד כחודש ימים ואפילו קצת יותר
אם יש צורך בעוד נוזל תמיד החומץ והמים צריכים להיות ביחס של 50-50. כנ"ל לגבי המלח