ספייסי נאגטס כמו במקדונלדס בקלי קלות, מכינים אותו בלי סיבוכים מיותרים ונהנים מביס קריספי מושחת מושלם ומטורף עם קטשופ מיונז וצ'יפס בצד, אם בא לכם תוכלו להכין צ'יפס ביתי בצד ואם אתם בכלל בקטע של אוכל אמריקאי קריספי אחר אז יש באתר גם מתכון מושלם לקריספי צ'יקן מטורף שכל ביס ממנו יהיה עונג צרוף לחך! יש גם כמובן מתכון לנאגטס הרגיל שהוא לא חריף.
טוחנים במעבד מזון חתיכת גבעול סלרי שן השום חזה עוף טחון מיץ לימון, 3 כפות קורנפלור, חצי כפית פלפל לבן, כפית פפריקה חריפה, כפית מלח, כפית שטוחה צ'ילי חריף גרוס, ו-3 כפות מים (אני כתשתי עירבבתי אבל אפשר לטחון הכל במעבד מזון)
לוקחים כף ומייצרים צורת נאגטס, חשוב שלא יהיו גדולים מדיי ולא עבים מדיי אחרת לא יתבשלו בפנים טוב!
מוסיפים לקערה את פירורי הלחם (אפשר להמיר לפירורי לחם ללא גלוטן שיהיה כשר לפסח) הפפריקה החריפה והמלח ומערבבים, מצפים את הנאגטסים בתערובת פירורי הלחם החריפה ומסדרים על תבנית.
מכינים בלילה רטובה עם 1 כוס קמח תירס, חצי כוס קמח (אפשר להמיר לקמח תמי ללא גלוטן או תערובת רב תכליתית ללא גלוטן), חצי כוס קורנפלור, כפית אבקת אפייה כפית מלח כפית פפריקה חריפה וכפית צ'ילי חריף גרוס ומערבבים בהדרגה עם כוס מים פושרים, עד למרקם של טחינה שיהיה סמיך ולא דליל מדיי - וגם לא סמיך מדיי! תיזהרו שהתערובת לא תהיה כבדה מדיי אחרת יקרה מצד שהציפוי על הנאגטס יהיה עבה מדיי והוא לא יתבשל בפנים!
מוסיפים לבלילה הרטובה את הנאגטס ועוטפים בבלילה הרטובה, מורידים עודפי בלילה ומכניסים לשמן עמוק וחם אך לא רותח מדייי! אם יהיה רותח מדיי הציפוי ייחרך וישרף ובפנים יהיה לכם חי! אני טיגנתי על עוצמה בינונית ונתתי לזה להיטגן מספר דקות טובות.
בסיום מוציאים לרשת צינון ואח"כ לקערה עם פפריקה חריפה וצ'ילי חריף גרוס עוטפים בעוד קצת חריפות ומגישים עם קטשופ ומיונז, בתיאבון!
יש גם כמובן את גרסת הנאגטס הרגילה שהיא לא חריפה.