ספגטי בולונז בפיתה כמו של אייל שני - "פיתת המחלוקת" הגיעה לאתר! הכנתי ויצאה מושלמת! אפשר לאכול את הספגטי עם רוטב הבולונז המושלם בתוך הפיתה או בצלחת - מה שבא לכם, העיקר? שתכינו! מנה מושלמת לארוחת צהריים או לארוחת ערב בשרית, סיר גדול עם טעמים עמוקים בגלל הבישול הארוך אתם תקבלו טעמים מעולים ושווים! אם הכנתם ספרו לי בתגובה איך יצא לכם! יש באתר גם מתכון לכרובית בתנור כמו של אייל שני שתוכל להיות לכם לאחלה תוספת על השולחן. המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי וכמובן עולים לערוץ היוטיוב שלי "פודיק" - הירשמו כמנויים ולחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד ברגע שאני מעלה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו מלמטה:
לסיר עם מעט שמן זית מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שנוזלי הבשר מצטמצים (יכול לקחת מספר דקות טובות), ברגע שאין נוזלים נותנים טיגון לבשר שיקבל חריכה קלה (לא לשרוף!)
מוסיפים את הירקות (הבצל הגזר והסלרי) ומערבבים היטב, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את כוס היין האדום, מערבבים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות פנימה, מוסיפים את התיבול: סוכר מלח ופלפל מערבבים וטועמים אם רוצים מתקנים טעמים וממשיכים לערבב, מבשלים בעוצמה בינונית-גבוהה (עדיף יותר נוטה לגבוהה) מספר דקות ומוסיפים 3 עלי דפנה ומערבבים.
4: מבשלים כשעתיים 3 (אני בישלתי 3) על עוצמת חום נמוכה, מדי פעם מערבבים, והרוטב מוכן.
מבשלים פסטה במים עם מלח ומעט שמן זית מספר דקות, שומרים חצי כוס ממי הפסטה בצד, לסיר נפרד מוסיפים מרוטב הבולונז, מוסיפים מהפסטה ומעט מהמים שלה ומבשלים מספר דקות תוך כדי ערבוב - מוכן בתיאבון, ניתן להכניס לפיתה ולאכול כמו אייל שני או להגיש בצלחת, תהנו.