סביצ'ה סלמון אבוקדו בורגר סטייל - מנה ראשונה לאוהבי דגים נאים - דג סלמון, סויה עירית ועוד דברים טובים בסביצ'ה אחד מושלם טעים מקורי ומיוחד שאתם חייבים לראות ולהכין כמוהו בבית! לא מסובך, קליל להכנה ללא בישול וללא בלבולים מיותרים. עקבו אחר אופן ההכנה ויצא לכם חבל על הזמן! עקבו אחריי באינסטגרם כדי לראות את המתכונים לפני כולם ותירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. כמובן אם אתם חובבי דגים כנסו לקטגוריית מתכונים לדגים באתר ותכינו לכם משהו טעים.
קוצצים הכל דק ויפה ומעבירים לקערה, מוסיפים את הסויה המלח הפלפל ושמן הזית, חותכים את הסלמון לקוביות קטנות יפות ונקיות ומוסיפים לקערה ומערבבים - טועמים - מתקנים תיבול במידת הצורך.
מקלפים אבוקדו עגול ובשל עם קולפן או איך שנוח, מחלקים ל-2 וממלאים בסביצ׳ה, סוגרים אותו מפזרים עם מהסביצ׳ה על הצלחת ומוסיפים שומשום לבן ושחור מלמעלה, בתיאבון
יכול להיאכל עד יום למחרת! תיזהרו כי זה דג נא.
ניתן להחליף את סוג הדג לדג אחר כמו דג לבן: לוקוס / אינטיאס / מוסר ים
אם לא אוהבים דג נא ניתן לתת צריבה על מחבת ולהיזהר לא לייבש!