נאגטס כשר לפסח ללא גלוטן - ממש אחד לאחד נאגטס כמו של מקדונלדס ללא גלוטן! מצאתי לכם הרגישים לגלוטן את הפיתרון היצירתי הזה ואת המתכון הגאוני הזה ותאמינו לי שאתם תודו לי הרבה אח"כ. כן כן מדובר במתכון שזהה אחד לאחד למקור ושהוא סופר טעים! כשר לפסח ומתאים לאנשים שמחפשים מתכונים ללא גלוטן בגלל הרגישות שלהם. שווה לנסות בבית. יש באתר עוד מתכונים מטוגנים למאנצ'ים מהסרטים לכל אלו שמחפשים אותם. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם.
טוחנים במעבד מזון את שן השום וחתיכת גבעול הסלרי (חתיכה של כ-3 סנטים) עם השמן, מוסיפים 400 גרם חזה עוף טחון, מלח פלפל, התערובת הרב תכליתית ללא גלוטן מיץ הלימון והמים וטוחנים הכל היטב לתערובת אחידה
לוקחים כ-חצי כף כל פעם מהתערובת ועם ידיים מעט רטובות מייצרים נאגטסים קטנים ומסדרים בצלחת
לקערה קטנה מוסיפים כ-150-200 גרם "ציפוי פז" (תחליף לפירורי לחם) ללא גלוטן, מצפים את כל הנאגטסים היטב בתערובת ומניחים בצד
מייצרים תערובת רטובה: לקערה מוסיפים כוס קמח תירס, חצי כוס תערובת רב תכליתית ללא גלוטן, חצי כוס קורנפלור, כפית אבקת אפייה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור טחון, מוסיפים כ-2 כוסות מים או מעט יותר עד לקבלת בלילה סמיכה ולא דלילה מדיי, מערבבים היטב עד שאין גושים בכלל!
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, ברגע שהוא דיי חם (כ-170 מעלות) מתחילים: טובלים כל פעם נאגטס אחד בתערובת, מורידים בלילה עודפת ובזהירות מכניסים לשמן החם, עדיף לטגן בנגלות של כ-5 נאגטסים, מטגנים מספר דקות עד להזהבה כל פעם ומוציאים לרשת צינון של "מגנוס" כדי לקבל קריספיות מירבית!
המתכון סופר מתאים לאנשים שרגישים לגלוטן! אפשר להכין בכל ימות השנה ולא רק בפסח כמובן. אם אין קמח תירס אפשר להשתמש בתערובת הרב תכליתית אבל אז זה יצא פחות "נאגטסי"...
הכנתי אמאלה איזה דבר מושחתתתת תודה שחר!
תהני אביטלוש