מתכון משובח ונפלא לשקשוקה פרימיום מ-8 סוגי עגבניות! טעים טעים טעים למי שחולה על שקשוקות מדובר פה במתכון יצירתי מיוחד וטעים להפליא, כדי לצפות בעוד מתכונים לחצו כאן והירשמו כמנויים בדף היוטיוב שלנו ואל תשכחו ללחצו על הפעמון במידה ותרצו לקבל התראה לטלפון הנייד כאשר מתכון חדש עולה לערוץ. אם אתם רוצים להכין שקשוקה בסטייל אחר יש לנו באתר מתכון לשקשוקה ירוקה עם שמנת לבישול, תרד, מנגולד, קייל ועוד דברים טובים, כדאי לנסות :)
המצרכים שלנו: 2 פלפלים חריפים ו-8 סוגי עגבניות: עגבנייה רגילה, עגבניית תמר רגילה, שרי, שרי תמר, שרי שוקולד, שרי צהוב, שרי כתום, עגבניית מגי, 5 ביצים, 8 שיני שום, עגבניות מרוסקות של חברה איטלקית איכותית.
חותכים את הפלפלים החריפים ומקלפים את שיני השום
מכניסים למחבת עם כמות שמן נכבדת לכ-2 דקות כדי שהחריפות תיפתח
לאחר מכן תכניסו את העגבניות לאחר שחתכתם אותן בצורה גסה
טגנו את העגבניות עם הפלפל והשום מספר דקות עד שהכל יתרכך
לאחר מכן תוסיפו כף פפריקה אדומה מתוקה / פפריקה אדומה חריפה וכפית צ'ילי גרוס
ערבבו הכל היטב מספר דקות
תוסיפו את העגבניות המרוסקות לתוך המחבת + כוס מים רותחים כדי לדלל את הרוטב קלות
צרו גומות ברוטב ושברו ביצה לכל גומה בצורה מסודרת
סגרו את המכסה למספר דקות ואחר כך פתחו ובדקו שהביצים מוכנות - מי שאוהב את הביצים רכות / נוזלות שימו לב לשים את המכסה ממש לכדקה שתיים כדי שהביצה תצא נוזלית
לאחר שהשקשוקה מוכנה תוציאו אותה ותנו לה קצת להתקרר
פתחו את המכסה והמשיכו לתת לשקשוקה להתקרר קלות
פזרו עלי פטרוזיליה טריים וגבינה בולגרית, קחו בגט ושיהיה לכם בתיאבון :)
למי שאוהב חריף חריף שימו פפריקה אדומה חריפה ואפילו 3 פלפלים ירוקים חריפים :) ניתן להוסיף בתחילת הבישול גם בצל למי שאוהב
נראה מגרה אבל לא הבנתי את הקטע עם העגבניות. אשמח להסבר.
סתיו רציתי שיהיו הרבה סוגים :)
ז"א שאוכל להשתמש בעגבניות רגילות ויצא מושלם?
כן. עדיפות למגי