לכל חובבי הממרחים הבאתי לכם מתכון נפלא לממרח אבוקדו מקסיקני סופר טעים! גוואקמולי! חלק קוראים לו גוואקמולה אבל אתם תקראו לו איך שבא לכם! סלט אבוקדו מקסיקני שמתאים למריחה על פרוסת לחם, לסנדוויצ'ים או סתם לנשנוש עם כמה נאצ'וס, ההכנה קלילה תוך 15 דקות עבודה תוכלו להנות מאחלה ממרח לשמור בקופסה או צנצנת ולהשתמש לכל מטרה! באבוקדו יש שומנים בריאים וחיוניים לגוף! אם תרצו לקבל עוד מתכונים עם אבוקדו לחצו כאן. אם אתם חובבי מתכונים מקסיקנים יש באתר מתכון לרוטב סלסלה מקסיקני חריף עוקצני וטעים! אם תרצו לקבל עדכון כשעולה מתכון חדש לערוץ היוטיוב לחצו כאן והירשמו כמנויים לפודיק! בנתיים צפו במתכון הוידאו:
קוצצים את הבצל הסגול דק ומשרים במים פושרים
חותכים את האבוקדו לחצי, מוציאים את החלק הפנימי שלו, מעבירים לקערה ומועכים
חותכים עגבנייה לחצי ומוציאים את הבפנים, חותכים אותה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה
חותכים את מעט הכוסברה מוציאים גבעולים ומעבירים לקערה
סוחטים מיץ מלימון טרי אחד ומוסיפים לקערה
מוסיפים מלח פלפל לפי טעם מערבבים הכל ונהנים מממרח אבוקדו מקסיקני סופר טעים וממכר שישדרג לכם כל סנדוויץ׳ / ארוחה!
למי שרוצה את הממרח קצת חריף שיוסיף כשליש פלפל ירוק חריף חתוך גס ויוסיף לממרח.
רצוי לכסות בניילון נצמד או להעביר לקופסה קטנה ולאחסן במקרר כיומיים-3 ולא יותר. לאכול את זה.
מה עושים עם הבצל ??
שלב 1 קוצצים את הבצל הסגול דק ומשרים במים פושרים מוסיפים מלח פלפל לפי טעם מערבבים הכל
לא הבנתי..
מאיר שאל מה עושים עם הבצל אז עניתי לו :)
היידה
מה ז"א?
אחלה מתכון להכנה מהירה בבית. פשוט וקליל. תודה.
תודה תהני.