פודיק - Foodik

מגולגלות קינדר נוטלה חום לבן

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
529 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מגולגלות קינדר נוטלה חום לבן
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
30 דקות
זמן כולל
שעה ו-30 דקות

המצרכים במתכון מספיקים לרולדה אחת של מגולגלות! אם אתם בקטע של קינדר ונוטלה שילבתי לכם בין השניים! מגולגלות קינדר נוטלה דלמטיות בצבע חום לבן עם אצבעות שוקולד קינדר שביס אחד בהן יעיף אתכם למעלה! מבטיח לכם שגם אתם וגם הילדים יעופו על זה בקטע אחר! יש לי באתר עוד מתכוני מגולגלות שווים במיוחד שתוכלו להכין כמו למשל מגולגלות ריסס נוטלה (עם חמאת הבוטנים) לאוהבי הז'אנר או מגולגלות אלפחורס פרווה לא חלביות! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור, מקרר, הקפאה
כשרות:   חלבי
11 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לרול מגולגלות אחד:
  • למילוי:
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מכינים בצק פריך שוקו: למיקסר מוסיפים את הקמח, החמאה הקרה, אבקת הסוכר, הקקאו, מחית הוניל ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי חולי, אח"כ מוסיפים ביצה (אפשר גם קמצוץ מלח) ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מייצרים כדור מכסים ומכניסים למקפיא לכ-10 דקות.

  • אחרי 10 דקות מוציאים ומרדדים בין 2 ניירות אפייה עד לקבלת ריבוע יפה ודק אך לא דק מדי! את עודפי הבצק תשמרו בצד למקרה ותרצו להשתמש בהם שוב וליישר את הריבוע (מדביקים חתיכה בצד הרצוי ומרדדים שוב בין 2 ניירות אפייה)

  • אפשר לקרר שוב את ריבוע הבצק במקרר כ-20 דקות כדי שיהי קל יותר לעבוד איתו. אח"כ מורחים מריחות של ממרח MOVENPICK חלב אגוזי לוז וממרח נוטלה בצורה "דלמטית" כמו בסרטון כדי שאח"כ בטקסטורה יצא לכם חום ולכן במגולגלת. מורחים על כל הריבוע כמות יפה אבל אל תפציצו ביותר מדיי ממרח!

  • שמים אצבעות שוקולד קינדר בצד אחד של הריבוע ומתחילים לגלגל בעדינות בעזרת נייר האפייה מושכים ומשחררים את הבצק ממנו, מגלגלים בעדינות לרולדה ובסיום מכניסים למקפיא לכ-45 דק' עד שעה.

  • לאחר שהרולדה קפאה לחלוטין חותכים את הרולדה ומשאירים את המגולגלות צמודות זו לזו ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-170 מעלות (חום עליון תחתון לא טורבו) לכ-32 דקות בלבד.

  • מוציאים את המגולגלות ונותנים להן להתקרר! אם תיגעו בהן כשהן חמות הן יתפרקו לכם! אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה אוהב אתכם.

הערות
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il