לחם חביתה בנתניה כבר כבש את הרשת עם השיר הקליט שלו וגם המאכלים עצמם! אז קבלו מתכון שמוקדש להם: לחם חביתה עם נקניקיות מרגז חריפות + מתכון לפלפל צ'ומה טריפוליטאי טעים, תכינו בעצמכם תכניסו הכל לבגט חם טרי וקריספי תנו את הביס וספרו לי איך יצא אח"כ! יש לי באתר גם מתכון לשקשוקה מרגז מטורפת שתוכלו להכין בבית בקלי קלות ולהכניס גם כן לאותו הבגט! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
למעבד מזון מוסיפים שיני שום מקולפות מ-2 ראשי שום ואת כל שאר המצרכים שכתבתי למעלה לפלפל צ'ומה, אפשר שלא להוסיף את המים ואפשר שכן, לאחר שמסיימים לטחון מעבירים לכלי ורצוי שזה ישב במקרר כשעה כדי שהמרקם יהיה קשה יותר. אפשר להוסיף את המים לטחון היטב ולתקן תיבול לפי טעם אישי!
לחביתה עם הנקניקיות: חותכים בצל לבן בינוני לקוביות ומטגנים עם 3 כפות שמן זית ומעט מלח עד לקירמול, בנתיים לקערה מוסיפים 3 ביצים, רבע צרור פטרוזיליה וכוסברה קצוצים, מלח פלפל לפי טעם, לאחר שהבצל התקרמל מוסיפים לקערה את הבצל המקורמל, מוסיפים כפית פלפל צ'ומה ומערבבים היטב.
למחבת עם מעט שמן מוסיפים את נקניקיות המרגז וצורבים עד שהן כמעט ומוכנות, ברגע שזה קורה מוסיפים את בלילת החבילה לבפנים ומטגנים הכל ביחד עד שמוכן.
מחממים בתנור בגט טרי שיקבל קריספיות מבחוץ, חותכים ל-2 ומורחים במיונז, כפית פלפל צ'ומה וקטשופ, מוסיפים מחביתת נקניקיות המרגז, סוחטים מעט לימון מלמעלה ואוכלים, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק!
אפשר להחליף את הנקניקיות מרגז בנקניקיות רגילות למי שלא רוצה חריף