פודיק - Foodik

כריך אסאדו בשר מפורק

דרגו את המתכון: 
4 אהבו
869 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
כריך אסאדו בשר מפורק
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
4 שעות
זמן כולל
4 שעות ו-20 דקות

כריך אסאדו עם בשר מפורק איולי בטטה ושום רוטב סרירצ'ה אדום וביס? חלום בפה! הכל רך נעים ומפוצץ בטעם, אם אתם בקטע של המבורגרים עם קציצות יש לי באתר מתכונים להמבורגרים משוגעים כמו למשל המבורגר שניצל או המבורגר ביתי טעים שאתם חייבים לנסות להכין, ואם בא לכם תוספת ליד ההמבורגר אסאדו אז תכינו את הצ'יפס יפני שלי שיבוא לכם כמו כפפה! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים.

שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   בשרי
16 / 0 מרכיבים
מרכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • צורבים 2 חתיכות אונטריב (אפשר גם לחלק לקוביות גדולות ולא כ-2 גושים גדולים) בסיר עם מעט שמן זית ומלח פלפל עד שהנתחים מזהיבים יפה מכל צד.

  • מוסיפים 2 בצלים חתוכים לרבעים, 1 ראש שום שלם חתוך, ציר בקר או מים עד לכיסוי שלושתרבע גובה הסיר, מוסיפים סילאן פפריקה ועוד קצת מלח במידת הצורך. סוגרים ומבשלים כשעתיים-שלוש.

  • אחרי שעתיים-שלוש חותכים 2-3 בטטות לגדלים בינוניים ומוסיפים לסיר לבישול של עוד כשעה וחצי שעתיים עד שהבשר רך ומתפרק.

  • בסיום מוציאים את הבשר ומפוררים אותו, לוקחים מעט מנוזל הציר ומוסיפים לקערה, אני הוספתי גם קצת בטטה ובצל שהתבשל בסיר ופוררתי בתוך הבשר לאקסטרה טעם :) לא חובה למי שלא רוצה. ממליחים עוד קצת במידת הצורך את הבשר. לאוהבי המתוק תוסיפו עוד קצת סילאן וצ'ילי מתוק חריף.

  • מכינים איולי בטטה עם מיונז חתיכת בטטה קטנה שן שום ומעט סרירצ'ה טוחנים הכל במיקסר עד למרקם חלק ובודקים שהטעם טוב לכם.

  • בונים את הלחמנייה: מורחים מהאיולי בטטה שהכנו, עלי רוקט, המון אסאדו, עוד קצת חתיכות בטטה ובצל אם רוצים, צ'ילי חריף ופלפל חלפיניו מוחמץ (לא חובה!) בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה, אוהב אתכם!

הערות
  • - ניתן להכניס את הבשר לתנור על 180 מעלות ל-שעתיים ואח"כ להנמיך עוצמה ל-150 מעלות לעוד כ-3-4 שעות עד שהבשר מתרכך ולא לשכוח להכניס באמצע הבישול את חתיכות הבטטה. אני מעדיף לבשל את זה :)

0 תגובות על: כריך אסאדו בשר מפורק
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # פפריקה אדומה מתוקה # בצלים # אוכל שילדים אוהבים # ילדים # רעיונות לארוחת צהריים # רעיונות לארוחת ערב # אוכל לקידוש # בטטה # אירוח בופה # ארוחת צהריים לשבת # רעיון לארוחת צהריים # רעיון לארוחה בשרית מרשימה # אסאדו # בצל # רעיון לארוחת ערב בשרית # שבת # ארחות צהריים # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # מנות עיקריות בשריות # צ'ילי גרוס # רעיונות לארוחות צהריים # חריף # המבורגר # המבורגר ביתי # צלעות בקר מספר 2 # מיונז # ארוחה בשרית לחג # קרניבור # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחות בשריות # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות לקידוש # ארוחות ערב בשריות # ארוחת ערב בשרית # ארוחת צהריים בשרית # בקר # בשר רך # צ'ילי # רעיונות לארוחת צהריים בשרית # רעיונות לארוחות ערב בשריות # אוכל לשישי # מושחת # ארוחה מושחתת # ארוחות מושחתות # קידוש # ארוחה בשרית # בסיר אחד מתכונים בשריים # בסיר אחד # אוכל בסיר אחד # אוכל טעים # אוכל טעים לצהריים # ארוחה בסיר אחד # בישול בסיר אחד # הכל בסיר אחד # ארוחת צהריים בסיר אחד # מנות עיקריות לשישי # ארוחה בשרית לצהריים # רעיון לארוחת צהריים בשרית # ארוחה בשרית חגיגית # מנות עיקריות לחגים # עלי רוקט # צלעות בקר # מנות עיקריות מושחתות # מנות עיקריות בסיר אחד # מנה עיקרית בסיר אחד # אוכל אסייתי # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # מנות עיקריות לארוחת צהריים # יאבלולו שמבלולו # רוטב סרירצ'ה # כריכים וסנדוויצ'ים בשריים # אונטריב # בשר מפורק # המבורגרים # מנות עיקריות לראש השנה # פלפל חריף # שום # בצל לבן # אוכל חריף # מנות עיקריות # בשר בקר # פפריקה # צ'ילי אדום # אוכל מושחת # פפריקה אדומה # אירוח בופה בשרי # אוכל לילדים # בשר # קרניבורים # סילאן # ארוחת צהריים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il