כריך אבוקדו מיונז וביצים ב-5 דקות עבודה אחלה מקור לחלבון לילדים וגם לכם אם אתם בקטע של כריכים טעימים וממכרים במיוחד, מושלם לבראנץ' או לכאלה שרוצים להכין ארוחת בוקר מהירה וטעימה. הכריך ממש טעים ורך אתם פשוט חייבים לנסות להכין! צפו בעוד רעיונות למתכונים עם אבוקדו באתר שלי. עקבו באינסטגרם לעוד מתכונים שווים!
מבשלים את הביצים הקשות לאחר מכן שמים במי קרח שיתקררו.
מוציאים את תכולתם של 2 אבוקדו בשלים מוציאים לקערה רחבה מוסיפים מלח פלפל לפי טעם סוחטים חצי לימון, מוסיפים 3 כפות ממרח מיונז הלמנס (קרמי ואוורירי ברמות!) וקוצצים 3 ביצים קשות מוסיפים לבפנים מערבבים מתקנים טעם במידת הצורך ואם רוצים מרקם יותר "קשיח" קוצצים עוד ביצה או 2 לתערובת ומערבבים.
קולים 2 פרוסות לחם אמריקאי במחבת אם רוצים מניחים פרוסת גבינה צהובה ועליה את ממרח סלט הביצים והאבוקדו שלנו, פרוסות עגבניית מגי ופרוסות ביצה קשה, סוגרים עוטפים וחותכים.
שיהיה בתיאבון! הילדים הולכים להנות מהכיך הזה בבית הספר!
אפשר לוותר על הגבינה הצהובה אבל אני ממליץ להשתמש בה היא טעימה!