פודיק - Foodik

כרוב בתנור בדבש וזעתר

דרגו את המתכון: 
24 אהבו
6121 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
כרוב בתנור בדבש וזעתר
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
שעה
זמן כולל
שעה ו-5 דקות

כרוב בתנור בזעתר ודבש או כרוב צלוי בתנור תקראו לזה איך שאתם רוצים - טעים, מתקתק, שווה כתוספת לארוחת ערב קלה או כתוספת לארוחת צהריים, מיוחד, בקיצור? גן עדן! לאוהבי זעתר ודבש! וכמובן אפשר להחליף את הדבש בסילאן ואת הזעתר בעשבי תיבול אחרים שאוהבים! יש באתר גם מתכון לכרוב שלם בתנור עם תיבול משגע שאתם חייבים להכין בבית ועוד מגוון מתכונים צמחוניים נפלאים! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם, הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים עוד היום ולחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   פרווה
5 / 0 מרכיבים
מרכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מורידים 4-5 שכבות ראשונות של הכרוב, חותכים ל-4 ומשרים בקערה עם מים ומלח כחצי שעה או שעה ואח״כ שוטפים במים ומייבשים

  • מסדרים על תבנית עם נייר אפייה זעתר טרי דבש שמן זית, מורחים את הכרובים בתערובת דבש שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס

  • מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (לא טורבו) לכ-שעה / שעה ורבע. מוציאים ואוכלים, בתיאבון

הערות
  • אם לא אוהבים זעתר ניתן להחליף בתימין או רוזמרין.

  • אפשר להחליף את הדבר בסילאן

2 תגובות על: כרוב בתנור בדבש וזעתר
כתיבת תגובה
אמונה כהן
אמונה כהן
19 ביוני 2024 בשעה 21:13

חייבים להשרות? מה זה מוסיף למתכון? או שכתבת את זה רק מטעמי כשרות

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
23 ביוני 2024 בשעה 12:58

כשרות + ג'וקים - זה גורם להם לצאת החוצה וגם למות, מניח שאת לא רוצה לאכול ג'וקים או מזיקים קטנים שעלולים להימצא בכרוב..

הגב
מלי והב
מלי והב
15 במרץ 2023 בשעה 20:35

זה נראה מאוד טעים ומגרה אבל מה לעשות שאני דתיה ולפי ההלכה צריך לבדוק כל עלה מחרקים.. ואפילו כרוב חסלט.. מה עושים?

הגב
צביה
צביה
7 ביולי 2023 בשעה 10:16

תסתכלי ב"כושרות". הם אומרים שכרוב חסלט מספיק להוריד שתי שכבות ולשטוף היטב בזרם חזק.

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
7 ביולי 2023 בשעה 14:8

נכון.

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
16 במרץ 2023 בשעה 16:32

אין בעיה נשמה, מורידים את 5 העלים הראשונים, חותכים לרבעים ומשרים בקערה עם מים חומץ ומלח לכשעה או קצת יותר. אח"כ שוטפים היטב, מייבשים, ואז מברישים את הכרוב ומתבלים. בהצלחה

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il