פודיק - Foodik

טורטיות פיצה קריספיות

דרגו את המתכון: 
23 אהבו
1821 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
טורטיות פיצה קריספיות
מנות
6
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
15 דקות
זמן כולל
35 דקות

טורטיות פיצה קריספיות ממכרות (בשיתוף פעולה חברת "מאסטר שף" האיכותית) שאתם חייבים להכין בבית לארוחת ערב או לארוחת בוקר - טעם מטורף, קריספיות מופלאה והכי חשוב - לא מסובך להכנה! תנו בציפוי הכפול לטורטייה ותפתיעו את הילדים באחלה מתכון שיעשה להם שמח בפה! אפשר להכניס לתנור ולאפות גם על 180 מעלות עד שמזהיב כמובן. יש באתר עוד מתכונים קריספיים מעולים וכמובן אם אתם רוצים עוד רעיונות לארוחות ערב קלות מהירות שאתם יכולים להכין בקלי קלות, עקבו אחריי באינסטגרם כיוון שלשם המתכונים עולים לפני שאר המקומות, הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שעולה מתכון חדש לערוץ.

19 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לכ-6 טורטיות:
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מוסיפים לקערה את מרכיבי רוטב הפיצה: פחית עגבניות מרוסקות של מאסטר שף 400 גרם, 2-3 כפות שמן, כף וחצי רסק עגבניות מרוכז, כפית תבלין אורגנו יבש, 4-5 עלי בזיליקום קצוצים גס, שלושתרבע כפית פלפל שחור גרוס, כפית סוכר חום, כפית אבקת שום וכפית מלח, מערבבים טועמים ומתקנים תיבול אם רוצים.

  • מכינים בצד קערה רחבה עם כוס קמח, קערה רחבה עם פירורי לחם עם מלח, קערה רחבה עם הביצים הטרופות, מורחים כף (לא יותר מדיי) מרוטב הפיצה על הטורטייה ומפזרים את הגבינות המגורדות (לא יותר מדיי!), זיתי קלמטה, מעט בזיליקום, סוגרים בעדינות, מקמחים את הטורטייה, טובלים בביצה הטרופה ומצפים ציפוי כפול בפירורי הלחם (ז"א - חזרו על הפעולה פעמיים - בפעם השניה לא צריך את לקמח את הטורטייה).

  • תוסיפו שמן למחבת וחממו (שלא יהיה עמוק מדיי), ברגע שהשמן חם טגנו מצד אחד עד להזהבה הרצויה ותהפכו לצד השני, תוציאו אח"כ לרשת צינון ושיהיה בתיאבון.

הערות
  • לא לטגן בשמן עמוק מדיי שהטורטייה לא תתפרק, צפו את הטורטייה היטב!

1 תגובות על: טורטיות פיצה קריספיות
כתיבת תגובה
מיכל
מיכל
4 במאי 2023 בשעה 17:47

הי נראה לך יילך באפייה? תודהההה

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
4 במאי 2023 בשעה 17:50

תנסי תנור חום עליון תחתון 180 מעלות ותראי עד שזה מקבל צבע קריספי, לא יודע לתת לך זמן מדוייק.. בטוח שיותר מ-15 דקות אבל...

הגב
מיכל
מיכל
4 במאי 2023 בשעה 17:53

סבבה ננסה תודהההההההה אגב המתכונים אלופים....קלים וטעימים אששש

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
4 במאי 2023 בשעה 18:1

אוהב ים תודה רבה!!!

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il