אם אתם בקטע של כמהין אז קבלו שיטה מנצחת איך להכין חמאת כמהין ביתית בדקה עבודה! ואתם בטח שואלים מה עושים איתה? אז יופי: אפשר להכין איתה פסטה שמנת בסגנון אלפרדו כמהין, אפשר למרוח אותה על צנים, פיתה על הגז, סתם על הלחם והיא אחלה תוספת לארוחת הבוקר או ארוחת הערב החלבית שלכם, פשוט חלום, שמן הכמהין והכפית הגדושה יביאו לחמאה את כל הארומה הדרושה וזה נשמר הרבה זמן במקרר. שיטה ממש מעולה! לעוד שיטות מגניבות במטבח לחצו כאן ותגלו עולם שלם! עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים ושיטות.
מוציאים מהמקרר חמאה הולנדית או חמאה צרפתית או חמאה טובה שיש לכם ומניחים על השיש מחכים שתהיה רכה.
מוסיפים כפית גדושה מחית כמהין וכפית שמן כמהין לחיזוק הטעם ומערבבים היטב, מניחים על ניילון נצמד.
מגלגלים לנקניק מסדרים יפה ועוטפים היטב ומחזירים למקרר, החמאה תתמצק לכם בחזרה ותוכלו אח"כ להשתמש בה למש שתרצו, למשל לפסטה או על צנים או בטוסט, ממש מה שבא לכם בניחוח וארומה של כמהין!
אם אין שמן כמהין לא נורא, אבל כדאי שיהיה :) אפשר להוסיף גם קונפי שום אחד לתערובת ואז לקהל חמאת שום כמהין.