חזה עוף בעשבי תיבול וטחינה ירוקה - חזה עוף בתנור או חזה עוף במחבת - תכינו אותו איך שבא לכם! מדובר בארוחת צהריים בריאה טעימה ושווה שתוכלו לאכול עם תוספת ליד למשל אורז לבן, תפוחי אדמה או עדשים, שווה קל מהיר להכנה (ממש בסגנון של דג הדניס שהכנתי על האש עם עשבי התיבול וכו'), ממליץ לעקוב אחריי באינסטגרם כדי לצפות במתכונים לפני כולם!
מוסיפים את השמן לקערה, קוצצים את כל עשבי התיבול ומוסיפים, מוסיפים את השום המלח והפלפל ומערבבים היטב, מוסיפים את חתיכות חזה העוף ועוטפים היטב ובנתיים מדליקים תנור ל-180 מעלות (חום עליון תחתון לא טורבו)
אם רוצים משרים את חזה העוף עם עשבי התיבול ואם רוצים מעבירים ישר לתבנית עם נייר אפייה, משטחים ענפי טימין ומניחים את חתיכות חזה העוף, מוסיפים פרוסות לימון חתוכות ומכסים בעוד נייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40-50 דקות (זה לא הרבה כי הנחתי את החתיכות אחת על השניה) ואח"כ מוציאים ונותנים צריבה (ניתן גם רק לצרוב ישר על מחבת).
מוסיפים למעבד מזון חזק את המצרכים לטחינה הירוקה ומגיעים לצבע ולמרקם הרצוי, בתיאבון
ניתן רק לצרוב על מחבת.