אם אתם סאקרים של חומוס בשר קבלו מתכון משוגע לחומוס בשר עם צנוברים קלויים ובצל מקורמל! כל שאתם צריכים הוא בשר טחון (צלעות) עם שומן (יחס של 70% בשר וכ-30% שומן, או יחס של 75 25 גם סבבה), קולים צנוברים, מקרמלים בצלים, מוסיפים את הבשר הטחון עם השומן וצורבים, תאמינו לי קלי קלות! כל שנותר לכם הוא להניח על חומוס ביתי שאתם מכינים בקלי קלות או שאתם קונים מחומוסייה, פיתה טובה לניגוב ואתם מסודרים עם אחלה של ארוחת צהריים תוך 10 דקות עבודה! תהנו ועקבו אחריי באינסטגרם המתכונים עולים לשם לפני האתר!
קולים את הצנוברים במחבת עד שמשחימים ומניחים בצד.
מוסיפים שמן זית למחבת ומקרמלים 2 בצלים סגולים או לבנים עם מעט מים עד שממש מתקרמלים (יכול לקחת כ-30-40 דקות!).
ברגע שהבצלים לקראת סיום הקירמול מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו, מטגנים עד להשחמה ולקראת הסוף מוסיפים תיבול: חצי כפית כמון, חצי כפית בהרט, מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם, מערבבים טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים היטב.
מצלחתים: חומוס, ערימת בשר טובה, גרגירי חומוס, פלפל צ׳ילי חריף, חריף ירוק אש, מעט שמן זית וטחינה ושיהיה בתיאבון.
מלח פלפל לפי טעם, אפשר לוותר על החריף.
מתכון לחומוס שלי ניתן למצוא כאן ולהכין בבית.