גלידוניות קראנץ' קורנפלקס מ-4 מצרכים בלבד! או שאתם יכולים לקרוא להן: גלידוניות קראנץ' בטעם החלב של הקורנפלקס בקלי קלות! עקבו אחר ההוראות, תכינו, תקפיאו ותאמינו לי שהילדים שלכם יודו לכם עוד הרבה על זה! כמובן שיש לי באתר עוד מתכונים לגלידות מכל מיני סוגים ועוד מתכון שווה לגלידוניות קינדר משוגעות וממכרות במיוחד! עקבו אחריי באינססטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
לקערה מוסיפים כוס קורנפלקס וגביע שמנת מתוקה, מערבבים ונותנים לזה לשבת במקרר (חשוב!) כחצי שעה שהשמנת המתוקה תספוג את כל הטעם של הקורנפלקס
בנתיים לקערה מוסיפים 2.5 כוסות קורנפלקס וכותשים עם הידיים או עם מה שבא לכם ומוסיפים 2 חפיסות שוקולד לבן מומסות במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים הכל היטב ויוצקים לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה. משטחים הכל היטב ומעבירים למקפיא להתייצבות
בנתיים חוזרים חזרה לשמנת המתוקה - מוציאים מהמקרר ומסננים מהקורנפלקס, מעבירים לקערה את השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת יציבה, מוסיפים שליש פחית חלב מרוכז ומקציפים, מוסיפים חופן קורנפלקס ומערבבים
מוציאים את התבנית עם התחתית שיצרנו מהמקפיא ויוצקים עליה את תערובת הגלידה ומיישרים, מכסים ומעבירים למקפיא למספר שעות או לילה
אחרי שעברו מספר שעות או לילה מוציאים, חותכים לגלידוניות ומחזירים למקפיא, בנתיים ממיסים 2 או 3 חפיסות שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומוסיפים חופן של קורנפלקס, מערבבים ומחכים שהתערובת תצטנן ולא תהיה חמה מדיי. ברגע שהיא הצטננה תוציאו כל פעם גלידונית אחת ותטבלו בקערת השוקולד, תוציאו ממנה לקערה אחרת ותחזירו למקפיא שלא ימס לכם, וזהו, בתיאבון
תשתמשו בקורנפלקס הלא ממותק, זה גם ככה מספיק מתוק.
שמנת מתוקה גביע בנפח של 250 מ"ל
ניתן להשתמש בגרסת קורנפלקס ללא גלוטן ואז כל המתכון יהיה ללא גלוטן!
יש תחליף לחלב?
מאיזו סיבה?
קרם חלב מרוכז זה טוב?
כן
חלב מרוכז ממותק / כחוש. תרשמי בגוגל ותראי, זה מגיע בפחיות שימורים בד"כ..
תודה 😊
בשמחה
קורנפלקס עשוי מתירס, הוא בהגדרה ללא גלוטן.. קורן = תירס
ברוב הקרונפלקסים יש גלוטן
אוקיי.. חחח
אפשר גם בלי חלב מרוכז לעשות את המתכון ?
אפשר אבל יהיה פחות טוב.