גזרים חריפים מוחמצים או גזרים חריפים כבושים אתם יכולים לקרוא להם איך שבא לכם - הם יבואו לכם טוב כנשנוש, לצד ארוחה, בתוך הארוחה, בתוך סנדוויץ', איפה שרק תרצו - זה קל מאוד להכנה וכל ילד בגן יכול להכין את זה, תנסו ותודו לי אחר כך! יש באתר קטגורייה שלמה של ירקות כבושים טעימים במיוחד ואפילו סרטון וידאו אחד בערוץ היוטיוב שלי שמציג את כל מתכוני הירקות המוחמצים/הכבושים! שווה ממש! עקבו אחריי באינסטגרם ותהנו מהמתכונים לפני כולם!
חותכים [ עם כפפות ] את הפלפלים החריפים לרצועות דקות. חותכים את הגזרים לפרוסות דקות
מחממים כוס מים וכוס חומץ בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח ומערבבים עד להמסה מוחלטת ורתיחה
מעבירים לצנצנת זכוכית את זרעי הכמון, השמיר, פלחי הלימון, שיני השום הפלפלים והגזרים עד לכיסוי
שופכים את הנוזל הרותח עד הסוף ממתינים מעט וסוגרים, מחכים עוד 30 דקות ומעבירים למקרר. ניתן כבר לאכול ביום שלמחרת - יחזיק עד כחודש ימים ואפילו קצת יותר
אם יש צורך בעוד נוזל תמיד החומץ והמים צריכים להיות ביחס של 50-50. כנ"ל לגבי המלח
לחריפות נוספת אפשר להוסיף לצנצנת פלפל צ'ילי יבש
שחר אתה אלוףף תודהה
באהבה נשמה תהנו
מהמם שחר אהבתי את הארגון נושאים אין עליך כל הכבוד❤
תודה לך נשמה.