ירקות כבושים הם דבר נפלא, הם יכולים לשדרג לנו כמעט כל ארוחה או כל סנדוויץ' במיוחד כשמדובר בבצל סגול מוחמץ! לא תאמינו כמה קל להכין אותו, סה"כ להמיס את החומץ עם המים, לחתוך את הבצל דק ואת שאר ההסברים תוכלו לראות למטה, יש באתר קטגוריה שלמה של ירקות כבושים ששם תוכלו לצפות בעוד מתכונים שווים, יש גם באתר מתכון לטורשי חמוצים ישראלים צהובים שכמעט כולנו אוהבים לאכול בשווארמיות או על שולחן השבת, אם בא לכם תעקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים ראשונים! יתרה מכך תוכלו להירשם כמנויים לעמוד היוטיוב שלי ולהנות ממתכונים חדשים שעולים כמעט מדי יום! צפו במתכון הוידאו:
ממיסים ומרתיחים את החומץ, המים והמלח ומביאים להמסת המלח
חותכים 2-3 בצלים סגולים לשיערות דקות ומכניסים לצנצנת זכוכית
ברגע שבנוזל רתח והכל נמס - יוצקים על גבי הבצלים וסוגרים את הצנצנת
נותנים לצנצנת לנוח מעט ומעבירים למקרר, כבר אפשר לאכול ביום שלמחרת
מחזיק עד כחודש ימים במקרר
סוכר לא מוסיפים זה לא יוצא מלוח?
בדיוק מה שעשיתי, מקסימום שים/שימי חצי מהכמויות ותוסיף/תוסיפי אח"כ עוד.
תודה
1 מה מלח? כף? כפית? כוס? 🙆🤗
תודה על ההערה מיכלוש. תוקן! 1 כף :)