פודיק - Foodik

בטטה על טחינה גולמית סילאן ופיצוחים

דרגו את המתכון: 
18 אהבו
1836 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
בטטה על טחינה גולמית סילאן ופיצוחים
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
25 דקות
זמן כולל
35 דקות

רעיון למנה ראשונה פרווה / סלט מיוחד לשבת המלכה - "פילה" בטטה על טחינה גולמית סילאן ופיצוחים קלויים, עם קצת פטרוזיליה ונגיעות שמן זית תוכלו לצלחת צלחת יפה שתעשה שואו על השולחן באפס מאמץ וגם לגוון אותו על הדרך! בד"כ תמיד יש את המטבוחה או סלט הביצים וכל הסלטים לשבת שרובנו מכירים אבל זו ההזדמנות שלכם לגוון ולחדש! המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי וכמובן עולים גם לערוץ היוטיוב שלי עם פירוט מלא. צפו במתכון הוידאו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   פרווה
9 / 0 מרכיבים
מרכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • שוטפים את הבטטה היטב ומייבשים, חותכים ל-2 ושמים על תבנית עם נייר אפייה , משמנים עם שמן זית וטימין ודואגים שהשמן יעטוף את הבטטות החתוכות, מניחים את הבטטות כלפי מטה * חשוב * עם הקליפה כמובן ואופים בתנור על 225 מעלות עד לריכוך (יכול לקחת חצי שעה ויכול גם שעה תלוי בגודל הבטטה).

  • קולים את הצנוברים והבוטנים במחבת עם מעט שמן זית עד להשחמה קלה ומניחים בצד.

  • קוצצים מעט פטרוזיליה גס ומניחים בצד, מוסיפים לצלחת את הטחינה הגולמית, סילאן, מניחים חצי בטטה אחד במרכז הצלחת ומוסיפים את הפיצוחים, הפטרוזיליה, החמוציות, שמן זית מלח פלפל ושאר הדברים, מצלחתים יפה ומגישים. ממליץ לקחת מהכל ולאכול בביס אחד, בתיאבון ושבת שלום

0 תגובות על: בטטה על טחינה גולמית סילאן ופיצוחים
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il